Interdicția majoră primită de Will Smith după palma dată la Oscaruri. Ce nu mai are voie să facă timp de 10 ani

Interdicția majoră primită de Will Smith după palma dată la Oscaruri. Ce nu mai are voie să facă timp de 10 ani
Will Smith, predepsit pentru incidentul violent de la Oscar

Interdicția majoră primită de Will Smith după palma dată la Oscaruri. Ce nu mai are voie să facă timp de 10 ani. Pentru încă o dată, marele actor de la Hollywood a arătat că se căiește pentru palma dată colegului Chris Rock în timpul decernărilor Premiilor Oscare, întrucât a anunțat că este de acord cu lunga pedeapsă primită.

Will Smith și-a primit pedeapsa după palma dată lui Chris Rock. Ce interdicție are timp de 10 ani

Câștigătorul din 2022 al premiului Oscar pentru cel mai bun actor va avea interdicție timp de zece ani de a participa la „orice eveniment sau program al Academiei, personal sau virtual, inclusiv”.

De asemenea, Will Smith a declarat că este de acord cu pedeapsa care i-a fost aplicată de către Academia de Arte și Științe Cinematografice în urma incidentului de la Oscar.

Controverse mari la Hollywood

Actorul din King Richard, în vârstă de 53 de ani, a stârnit controverse la Hollywood luna trecută, când i-a dat o palmă actorului de comedie Chris Rock, în vârstă de 57 de ani, după ce starul a făcut o glumă nepotrivită despre soția lui Will, Jada Pinkett-Smith, în vârstă de 50 de ani și care suferă de alopecie.

Și, în timp ce A-List părea să-i treacă cu vederea lui Will Smith acțiunea violentă, ovaționându-l în picioare doar câteva minute mai târziu, moment în care a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor, Academia a devenit mai puțin iertătoare.

Will Smith a acceptat pedeapsa. Când mai poate participa la o Gală Oscar

Astfel, încheind vineri investigația, cei din conducerea organizației au anunțat că lui Will Smith i s-a interzis accesul la Oscaruri pentru următorii 10 ani, ceea ce înseamnă că mai poate participa la Gală abia în anul 2032.

Acum, Will Snith a vorbit despre această sentință a Academiei– informând că este de acord cu decizia consiliilor. A spus, printr-o declarație foarte scurtă: „Accept și respect decizia Academiei”.

Will Smith își anunțase demisia din Academie

Anterior acestei decizii, Will Smith s-a văzut nevoit să demisioneze din funcția de membru al Academiei, fâcând anunțul la începutul acestei luni.

„Am trădat încrederea Academiei. I-am privat pe ceilalți nominalizați și câștigători de posibilitatea de a sărbători și de a fi sărbătoriți pentru munca lor extraordinară. Am inima frântă. Așadar, demisionez din calitatea de membru al Academiei de Arte și Științe Cinematografice și voi accepta orice alte consecințe pe care consiliul de administrație le va considera adecvate”, anunța Will Smith.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI