VIDEO Noul trailer pentru Thor: Love and Thunder îți arată detalii importante ale acțiunii: lansarea în cinematografe, pe ultima sută de metri

VIDEO Noul trailer pentru Thor: Love and Thunder îți arată detalii importante ale acțiunii: lansarea în cinematografe, pe ultima sută de metri

Un nou trailer Thor: Love and Thunder prezintă, oarecum în avans, lupta intensă dintre Zeului Tunetului și Gorr the God Butcher. În mai puțin de o săptămână, cel mai recent proiect Marvel Studios, regizat de Taika Waititi, va ajunge în cinematografe.

Noul film continuă acțiunea din Avengers: Endgame. Se pare că, în Love and Thunder, Thor se chinuie să-și găsească liniștea. Cu toate acestea, apariția unui nou răufăcător, Gorr the God Butcher, interpretat de Christian Bale, confirmă că Thor nu va avea ocazia să renunțe la luptă și nici parte de liniște. Noul film pune emfază, de asemenea, pe revenirea lui Jane Foster (Natalie Portman).

Cel mai recent trailer pentru Thor: Love and Thunder, lansat oficial

În cel mai recent trailer Thor: Love and Thunder, venit direct de la Marvel Entertainment, lupta impresionantă dintre Gorr și Thor este prezentată un pic mai pe larg, prin introducerea de noi scene, din câte poți vedea, de altfel, mai jos. Timp de doar 30 de secunde, clipul promoțional ți-l arată pe Thor în timp ce-și folosește puterile.

Din ceea ce știm, până acum, despre Love and Thunder, Thor și Gorr se vor întâlni de cel puțin două ori în film. Prima întâlnire ar trebui să se întâmple în cadrul unei lupte, care ar avea loc, probabil, în tărâmul umbrelor.

În mod evident, această primă luptă va trasa următoarea misiune a Zeului Tunetului, care îl va face pe personajul principal să apeleze la Zeus (Russell Crowe), într-un efort de a-i avertiza pe zei de atacul inevitabil al lui Gorr.

Este greu de înțeles când va avea loc bătălia pe care o poți vedea în recentul trailer Thor: Love and Thunder, deoarece este, de asemenea, foarte posibil, să existe și alte detalii care să definească modul în care se va petrece acțiunea. Iar dacă ținem cont de faptul că Marvel ne-a mai păcălit și în trecut, în trailere, tot ce ne rămâne de făcut este să urmărim noua producție, atunci când ea va fi lansată.

Vei putea vedea filmul la cinema începând cu data de 8 iulie 2022.