Margot Robbie se transformă în păpușa Barbie, în noul film: cine va juca rolul lui Ken

Margot Robbie se transformă în păpușa Barbie, în noul film: cine va juca rolul lui Ken

În cazul în care crezi că lumea cinematografică avea nevoie de un nou film cu și despre păpușa Barbie, iată vestea bună: el va deveni realitate. Vestea și mai bună este că în rolul celebrei păpuși va juca nimeni alta decât Margot Robbie, cea care pare să se potrivească de minune, după cum poți vedea chiar din fotografia atașată în antetul acestui articol.

Filmul Barbie, cu Margot Robbie în rol principal, ne-a tachinat recent cu câteva fotografii în care o putem vedea pe actriță nominalizată la Oscar într-o decapotabilă roz.

Deși producția nu este întocmai originală, păpușa Barbie având parte de o serie de reprezentații animate deja, filmul va fi primul care va folosi actori și care se va îndepărta de conceptul de desen animat.

Gândit încă din 2014, filmul Barbie o avea, inițial, într-un rol oarecum principal și pe Amy Schumer. Cu toate acestea, ea a părăsit mai târziu proiectul și, după încă câțiva ani de incertitudine, Barbie pare acum să-și găsească, în sfârșit, locul la Warner Bros.

Ryan Gosling, în rolul lui Ken, în noul film Barbie

Producătorii Barbie vor ca acesta să fie unul dintre cele mai interesante filme ale anului viitor. Robbie va juca rolul personajului principal, în timp ce Ryan Gosling va juca rolul cunoscutului ei partener, Ken.

Din distribuție mai fac parte Will Ferrell, Kate McKinnon, Simu Liu, America Ferrara, Michael Cera și Issa Rae, printre mulți alții. Greta Gerwig (Little Women) și Noah Baumbach (Marriage Story) s-au ocupat de scenariu, iar Gerwig de regie.

Ca parte a prezentării CinemaCon de la WB, studioul a dezvăluit primele imagini cu Robbie ca Barbie.

În plus, s-a confirmat, de asemenea, că Barbie va ajunge în cinematografe în data de 21 iulie 2023.

Desigur, rămâne de văzut dacă pelicula va reuși să capteze atenția publicului ori se va încadra în categoria: eșecul anului 2023 – întrucât, în acest moment, nimic nu este exclus.

Citește și: