VIDEO Noul trailer pentru Tulsa King ți-l arată pe Sylvester Stallone într-o ipostază inedită

VIDEO Noul trailer pentru Tulsa King ți-l arată pe Sylvester Stallone într-o ipostază inedită

Noul trailer pentru Tulsa King ni-l arată pe Sylvester Stallone într-o ipostază inedită, cu toate că nu neaparat surprizătoare pentru actor.

În Tulsa King, Sylvester Stallone joacă rolul unui șef mafiot extrem de violent, care nu se sfiește „să-și murdărească mâinile”.

Cunoscut, în mod deosebit, pentru rolul pe care l-a interpretat în Rocky, Stallone rămâne una dintre vedetele de acțiune definitorii ale generației sale, jucând recent în The Expendables, Escape Plan și Rambo: First Blood. Cel mai recent proiect al lui Stallone nu este un lungmetraj, actorul adjudecându-și rolul lui Dwight „The General” Manfredi, în seria Paramount+, Tulsa King.

Serialul este creat de Taylor Sheridan, cunoscut pentru Yellowstone, dar și de Terence Winter, responsabil pentru The Sopranos.

Tulsa King spune povestea unui mafiot italian în vârstă care, după ce este eliberat din închisoare, visează să-și refacă gașca de mafioți în Tulsa, Oklahoma. Serialul marchează cea de-a treia colaborare a lui Sheridan cu Paramount+.

Pe lângă Sylvester Stallone, în acest serial îi mai putem vedea pe Garrett Hedlund, Andrea Savage, Andrew Olson, Zachary Brooks, Martin Starr și Domenick Lombardozzi, printre alții.

Tulsa King, un serial care urmează linia celorlalte producții marca Taylor Sheridan

Paramount+ a lansat un nou trailer pentru Tulsa King, oferind fanilor o perspectivă asupra a ceea ce vor putea vedea în serial, cu emfază pe violența extremă de care este capabil personajul interpretat de Sylvester Stallone. Trailerul prezintă personajul lui Stallone, proaspăt eliberat din închisoare, care face tot posibilul să reia legătura cu vechii săi tovarăși, înainte de a călători în Tulsa, unde speră să-și refacă „imperiul”.

Deși durează numai 30 de secunde, noul trailer oferă spectatorilor o idee destul de clară asupra a ceea ce urmează să experimenteze, arătându-l pe Stallone cum lovește pe cineva cu un telefon înainte de a sufoca pe altcineva.

Producția pare destul de asemănătoare celorlalte seriale ale lui Sheridan, în toate existând multă violență.

Tulsa King va putea fi urmărit începând cu data de 13 noiembrie 2022.

Citește și: