Sylvester Stallone se întoarce – de data aceasta pe micile ecrane. În ce serie va juca actorul

Sylvester Stallone se întoarce - de data aceasta pe micile ecrane. În ce serie va juca actorul

Cu toate că era „Rocky” s-a sfârșit de ani de zile, nu același lucru se poate spune și despre cariera cinematografică a lui Sylvester Stallone. Actorul va juca într-o nouă serie tv.

Fanii lui Sylvester Stallone vor fi foarte bucuroși să afle că actorul va reveni. Poate că nu vorbim neaparat despre roluri epocale, așa cum ne-am putea aștepta din partea acestuia, însă dat fiind faptul că artistul are, în momentul de față, 75 ani, poate că e cazul să-i acordăm înțelegerea de care are nevoie.

Sylvester Stallone va juca în drama „Kansas City”

Conform unei știri în exclusivitate deadline.com, Sylvester Stallone ar urma să joace rolul principal în drama „Kansas City”. Vorbim, în acest caz, despre un serial ce va fi regizat de Taylor Sheridan și de Terence Winter, pentru Paramount+.

Evenimentul va fi unul în premieră pentru actor. Sylvester Stallone a mai jucat și în trecut în seriale tv, însă este pentru prima oară când deține un rol principal într-unul. În trecut, acesta a avut câteva apariții episodice în „Police Story”, „Kojak” și în „This is Us”.

„Kansas City” va fi produs de 101 Studios, compania din spatele seriilor create de Sheridan și MTV Entertainment Studios.

Stallone va juca rolul unui mafiot italian din New York, obligat de împrejurări să-și schimbe domiciliul constant, ajungând, în cele din urmă, în Kansas City, Missouri.

Acțiunea producției este plasată în prezent, iar personajul principal face toate eforturile pentru a reînvia mafia de altădată, încercând să-și reorganizeze „gașca” în Kansas City – lucru care îi reușește. Spre marea lui surprindere, chiar în Kansas, există suficiente persoane care să-și dorească să-l urmeze necondiționat, în timp ce Sal (personajul interpretat de Sylvester Stallone) încearcă să-și recapete gloria de odinioară.

Rolul nu este unul surprinzător, de vreme ce, de-a lungul timpului, Stallone ne-a obișnuit cu „Rocky” sau „Rambo”. Cu alte cuvinte, contrar a ceea ce am menționat la începutul articolului, actorul nu se dezminte și preferă, în continuare, rolurile în care este portretizat drept un tip dur și de neatins.

Citește și: