VIDEO Noul sezon din Breeders promite să disece și mai mult relațiile de familie: cel mai recent trailer, lansat

VIDEO Noul sezon din Breeders promite să disece și mai mult relațiile de familie: cel mai recent trailer, lansat

Un nou trailer pentru sezonul 3 din Breeders ni-l arată pe personajul interpretat de Martin Freeman fiind, literalmente, foarte frustrat. Trailerul poate fi vizionat în cadrul acestui articol.

Serialul Breeders spune povestea a doi părinți, Paul (interpretat de actorul Martin Freeman, pe l-am văzut anterior în Black Panther) și Ally (interpretată de Daisy Haggard) în timp ce își exercită responsabilitățile profesionale și își creasc copiii.

Sezonul 2 s-a încheiat într-un mod oarecum tensionat, punând accentul pe relația lui Paul și Ally, aflată într-un impas, după ce fiul lor, Luke (Alex Eastwood), îl pocnește pe Paul peste față.

FX a lansat un nou trailer pentru sezonul 3 din comedia Breeders, în care putem observa că Paul va continua să se confrunte cu provocări atât la serviciu, cât și acasă. Trailerul începe cu o scenă în care Paul îi cere șefului său niște zile libere – de care are atâta nevoie -, încercând să-și motiveze nevoia de timp liber cu expunerea problemelor personale care, în mod evident, îl copleșesc.

Breeders, un serial apreciat de cei care gustă umorul fin

Seria creată de Martin Freeman este cunoscută pentru umorul fin, dar și pentru modul în care reușește să scoată în evidență mici detalii din viața de familie, cu bune, dar mai ales cu rele.

Primele două sezoane din Breeders ne-au arătat că aspirațiile profesionale ale lui Ally cresc, așa cum este normal, totul în timp ce Paul se confruntă cu probleme de gestionare a furiei. În paralel, cei doi trebuie să țină cont de responsabilitățile și îndatoririle de zi cu zi, dar și de copiii lor.

Sezonul al treilea din filmul serial Breeders promite să exploreze mai adânc toate aceste probleme cu care se confruntă cuplul, în timp ce Paul încearcă, de asemenea, să-și refacă relația cu fiul său, Luke, încercând să treacă peste faptul că băiatul l-a lovit.

Citește și: