10 mai 2022 | 11:55

VIDEO Noul Father of the Bride are trailer: ce știm despre filmul ce va fi disponibil pe HBO Max

ACTUALITATE
VIDEO Noul Father of the Bride are trailer: ce știm despre filmul ce va fi disponibil pe HBO Max

Trailerul pentru noul serial Father of the Bride ne prezintă un scenariu actualizat, dar și o altă distribuție, față de ceea știam.

Lansat inițial în 1991, filmul cu Steve Martin în rolul principal, Father of the Bride, spune povestea unui tată care, atunci când află că singura lui fiică se căsătorește, începe să intre în panică și chiar să se comporte foarte ciudat, situație care dă naștere multor scene comice.

Warner Bros. a anunțat, încă din 2020, faptul că intenționează să facă un reboot al apreciatului film din anii ’90, de data aceasta alegând o abordare un pic mai modernă, în conformitate cu standardele acestei perioade, pe baza unui scenariu scris de Matt Lopez.

Andy Garcia și pe Gloria Estefan, în rolurile principale din noul film Father of the Bride

Reboot-ul îi are în rolurile principale pe Andy Garcia și pe Gloria Estefan, pe post de părinți ai miresei, pe Adria Arjona în rolul miresei. Din distribuție mai face parte, de asemenea, Diego Boneta, alături de mulți alți actori mai cunoscuți sau mai puțin cunoscuți.

Din trailerul filmului observăm că Garcia și Estefan par să aibă probleme destul de mari în căsnicie, deși promit că vor încerca să rămână împreună măcar până la nunta fiicei lor, pentru a nu-i strica acesteia fericirea. Cu toate acestea, săgeata lui Cupidon ar putea lovi în mai multe locuri de data aceasta, deoarece se pare că părinții au șanse să primească o a doua șansă pentru a-și repara căsnicia – or, cel puțin, asta reiese din ceea ce știm până acum, conform imaginilor publicate.

Reinventarea filmului Father of the Bride schimbă formula originală și ar putea avea suficiente elemente noi pentru a face pelicula să funcționeze.

De altfel, este perfect normal să simțim o ezitare atunci când vine vorba despre remake-urile unor comedii clasice, deoarece atât de multe s-au dovedit a fi imposibil de urmărit, de-a lungul timpului. Rămâne de văzut dacă Father of the Bride va reuși să facă ceea ce alte reinventări de comedii nu au reușit.

În cazul în care ți-a plăcut originalul și ești curios să vezi cum se prezintă noua variantă, fii cu ochii pe HBO Max pe 16 iunie.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele