19 dec. 2022 | 16:55

VIDEO Modul inedit în care Tom Cruise le-a mulțumit fanilor, în prag de Anul Nou: îl vezi pe Maverick în acțiune

ACTUALITATE
VIDEO Modul inedit în care Tom Cruise le-a mulțumit fanilor, în prag de Anul Nou: îl vezi pe Maverick în acțiune

Se știe deja că Tom Cruise îți face propriile cascadorii, dar ceea ce vei vedea în cele ce urmează sfidează normalul, așa cum îl știi.

Noua reclamă pentru Top Gun: Maverick, care a avut premiera pe Paramount+, în data de 22 decembrie, și-a făcut debutul în timpul NFL.

În spotul de televiziune, Tom Cruise apare într-un vehicul de zbor, pregătindu-se să sară din el, în Africa de Sud, în timp ce ne anunță că se află în plin proces de filmare pentru Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One & Two.

Ce le-a transmis Tom Cruise fanilor

„Nu am vrut să se încheie anul fără să vă mulțumesc tuturor pentru că ați mers în cinematografe și să vă mulțumesc pentru susținerea pe care ați arătat-o pentru Top Gun: Maverick”, a spus el.

Nu a durat prea mult și regizorul Christopher McQuarrie l-a bătut pe Cruise pe umăr pentru a-i aminti că și el este acolo.

În timp ce Cruise se afla în cădere liberă, a adăugat: „Vă mulțumim pentru susținerea acordată Top Gun: Maverick și vă mulțumim că ne permiteți să vă distram, este cu adevărat o mare onoare. Sunt foarte norocos!”.

La un moment dat, Tom Cruise poate fi auzit cum își anunță fanii că pierde din altitudini, așadar le urează acestora sărbători fericite și îi invită să meargă, în continuare, la cinema, pentru a vedea viitoarele filme.

Iată cum, printr-o simplă filmare scurtă, Tom Cruise dovedește cât de relevant este, ca actor, chiar și acum, în 2022. În cazul în care nu știai, actorul are vârsta de 60 de ani și se poate lăuda cu cascadorii remarcabile.

Cu alte cuvinte, deși nu se poate spune că este cel mai talentat actor, din punct de vedere al interpretării, trebuie să îl apreciem pentru cascadorii și, nu în ultimul rând, pentru curajul și pasiunea cu care le execută.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele