03 oct. 2022 | 14:55

Regizorul Mission Impossible „dă din casă”: o nouă cascadorie marca Tom Cruise, în planuri

ACTUALITATE
Regizorul Mission Impossible „dă din casă”: o nouă cascadorie marca Tom Cruise, în planuri

Regizorul Mission: Impossible – Dead Reckoning, Christopher McQuarrie, a dezvăluit că, împreună cu Tom Cruise, dezvoltă o cascadorie nouă interesantă.

Cei doi au colaborat pentru prima dată la Valkyrie, în 2008, apoi McQuarrie a efectuat câteva revizuiri de scenariu pentru cel de-al cincilea film Mission: Impossible, Ghost Protocol. Această colaborare a venit la momentul oportun pentru ambii artiști. Ghost Protocol este filmul în care Cruise a realizat celebra cascadorie în care a alergat pe marginea clădirii Burj Khalifa, din Dubai.

Deși au lucrat împreună și în Edge of Tomorrow, cea mai fructuoasă colaborare a lor s-a dovedit a fi Mission: Impossible – Rogue Nation, din 2015. Filmul acesta, care l-a prezentat pe Tom Cruise agățat de un avion în zbor, i-a îndemnat pe ambii să-și forțeze limitele în Mission: Impossible – Fallout, megahit-ul din 2021 Top Gun: Maverick și viitoarele Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One și Part Two.

Astăzi, pe contul său oficial de Twitter, McQuarrie a răspuns la o întrebare a fanilor despre colaborările sale cu Tom Cruise. Aceștia au întrebat dacă există cascadorii pe care el și Tom Cruise vor să le facă, dar s-au dovedit a fi imposibil de realizat. „Vineri dimineață, i-am spus lui Tom că tehnologia de a filma o anumită cascadorie pur și simplu nu există”, doar că, „până la ora șase a existat”.

În ce film ar putea apărea această nouă cascadorie a lui Tom Cruise?

Deși acest Tweet va stârni cu siguranță interesul fanilor lui Tom Cruise, un element frustrant este faptul că McQuarrie nu a dezvăluit exact în ce film va apărea cascadoria despre care vorbește.

Tom Cruise colaborează, în prezent, la cel puțin patru filme, inclusiv la o nouă franciză de acțiune, un musical și la un proiect cu regizorul Tropic Thunder.

Putem bănui (sau spera) că regizorul Christopher McQuarrie se referă, totuși, la Mission Impossible.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele