VIDEO Love, Death & Robots se întoarce cu încă nouă povești bizare: ce ne arată trailerul

VIDEO Love, Death & Robots se întoarce cu încă nouă povești bizare: ce ne arată trailerul

Un nou trailer pentru sezonul al treilea al serialului Netflix Love, Death & Robots dezvăluie cele nouă noi povești pe care le va acoperi seria animată atât de apreciată de public.

Love, Death & Robots include episoade independente unul de altul, din genurile SF, horror și fantasy, venite direct din „bucătăria” studiourilor de animație. Sezoanele 1 și 2 au strâns suficiente aprecieri din partea criticilor și au câștigat, de asemenea, 11 premii Emmy, beneficiind și de 12 nominalizări de categorie.

Sezonul al treilea din Love, Death & Robots va încerca să continue povestea din sezonul 1, publicul fiind martorul revenirii în peisaj a conceptului de „Three Robots”, o comedie post-apocaliptică presărată cu o sumedenie de comentarii, venite din partea roboților, despre cum obișnuia să fie viața pentru oameni.

De asemenea, va include episoade de la creatori care au lucrat anterior la serial, precum Alberto Mielgo, David Fincher și Tim Miller (cel care a creat, de altfel, serialul).

Love, Death & Robots are un nou trailer și nu arată deloc rău

Netflix a dezvăluit cel mai recent trailer pentru sezonul al trilea din Love, Death & Robots, care include scurte elemente menite să ne amăgească, din fiecare dintre cele nouă noi povești. Nicio poveste nu arată la fel, așa cum ne-a obișnuit deja serialul.

Acest trailer apare cu foarte puțin timp înainte de debutul oficial al sezonului trei din Love, Death & Robots.

O parte din ceea ce face ca Love, Death & Robots să aibă succes este că, deși un episod poate diferi complet ca ton și subiect față de următorul, fiecare ediție este originală, captivantă și te provoacă să gândești și să analizezi cele văzute.

În afară de asta, spectatorii pot vedea mai multe stiluri de animație, toate aducând un ton unic poveștii pe care o spun creatorii.

Sezonul cu numărul trei din Love, Death & Robots va fi lansat pe Netflix în data de 20 mai 2022.

Citește și: