Meghan Markle a încasat o lovitură dură de la Netflix. Ducesa de Sussex e furioasă

Meghan Markle a încasat o lovitură dură de la Netflix. Ducesa de Sussex e furioasă
Meghan Markle a incasat o lovitura dura de la Netflix. Ducesa de Sussex e furioasa

Veste proastă pentru Meghan Markle. Soția Prințului Harry a încasat o lovitură de zile mari, după ce giganții de la Netflix au renunțat la serialul de desene animate pe care ducesa de Sussex l-a creat pentru celebra platformă de streaming. Despre ce este vorba și ce motiv se află în spatele acestei decizii.

De ce a anulat Netflix serialul produse de Meghan Markle

Meghan Markle nu a fost imună valului de reduceri pe care Netflix l-a suferit, în ultima perioadă. Uriașa platformă de streaming se recalibrează după o scădere abruptă a stocurilor înregistrată după o scădere a numărului de abonați.

Din aceste considerente, Netflix a renunțat la planurile pentru desenele animale „Pearl”, o serie creată de Meghan Markle prin Archewell Productions.

Compania denumită după fiul ducilor de Sussex, Archie, a fost înființată de Prințul Harry și soția lui la Netflix, în toamna anului 2020, pentru a crea seriale, documentare, filme și programe dedicate copiilor.

Producția animată „Pearl” a fost anunțată în vara anului 2021, serial al cărui creator și producător executiv urma să fie Meghan Markle. Desenele animate trebuiau să prezinte aventurile unei fetițe de 12 ani, inspirată de figuri feminine ce au influențat istoria omenirii.

„La fel ca multe fete de vârsta ei, eroina noastră Pearl se află într-o călătorie de auto-descoperire în timp ce încearcă să depășească provocările zilnice ale vieții.

Sunt încântată că Archewell Productions, în parteneriat cu platforma puternică Netflix și acești producători incredibili, vă vor aduce împreună acest nou serial animat, care celebrează femei extraordinare de-a lungul istoriei.

David Furnish și cu mine am fost nerăbdători să scoatem la lumină această serie specială și sunt încântat că putem să o anunțăm astăzi.”, declara ducesa de Sussex, în vara lui 2021, potrivit celor de la Deadline.

Netflix a pierdut 100.000 de abonați în doar 3 luni

Deși au renunțat la Pearl, cei de la Netflix vor continua să onoreze înțelegerea producțiilor Archewell cu o serie de proiecte care sunt în plină desfășurare, inclusiv viitoarea serie de documentare Heart of Invictus.

În ceea ce o privește pe ducesa de Sussex, Meghan Markle este determinată să-și creeze propriul podcast roial, într-o colaborare cu platforma Spotify.

Netflix a anulat alte două seriale animate pentru copii, care erau abia în producție. Este vorba despre „Dino Daycare” de la Ada Twist, producătorul executiv Scientist Chris Nee și serialul de inspirație sud-asiatică „Boons and Curses”.

Netfix a pierdut sute de mii de abonați în doar trei luni, după ce a anunțat că platforma nu le va mai permite utilizatorilor să-și împartă contul cu alte persoane. De asemenea, gigantul de streaming a început să piardă mulți oameni în favoarea altor platforme precum Disney Plus sau HBO Max.