VIDEO Love, Death and Robots revine pe Netflix, cu un nou sezon: trailerul atipic, lansat de gigant

VIDEO Love, Death and Robots revine pe Netflix, cu un nou sezon: trailerul atipic, lansat de gigant

Cel de-al treilea sezon al antologiei de animație de la Netflix, „Love, Death and Robots” va fi lansat cât de curând, spre mare bucurie a fanilor.

Marea lansare a sezonului cu numărul trei pentru „Love, Death and Robots”, de pe Netflix, va avea loc în data de 20 mai 2022. De altfel, gigantul de streaming și-a amăgit, în prealabil, fanii cu un scurt videoclip care prezintă aceleași teme menite să fie văzute de „copiii un pic mai mari”, adăugând o mare varietate de stiluri de animație. Cu alte cuvinte, producătorii aleg să folosească rețeta care a funcționat atât de bine în primele două sezoane, preferând să nu riște prin schimbarea abordării.

Netflix a lansat un trailer cel puțin ciudat pentru „Love, Death and Robots”

Serialul este produs de Tim Miller și David Fincher și are un contract de exclusivitate de patru ani cu Netflix. În trailerul cu pricina, Netflix a prezentat, de asemenea, clipuri scurte din „The Crown”, „The Queen’s Gambit”, dar și din alte seriale, ca o modalitate de a pune aceste producții într-un oarecare contrast cu serialul de animație care, dacă este să fim sinceri, nu prea are mare legătură cu niciun titlu lansat de Netflix. „Trioul pe care l-ați așteptat” – cam acesta este sloganul care ar putea, sau nu, să funcționeze.

Stilurile parcurg o gamă destul de largă, de la hiper-realism, adăugând un personaj asemănător lui Gulliver, până la animație clasică 2D, dar asta nu e tot, firește.

Seria a strâns recenzii destul de bune din partea criticilor, mai ales pe Rotten Tomatoes, deși scorurile audienței au înregistrat o oarecare scădere în cazul sezonului al doilea, când Netflix a decis să mai scoată din scenele controversate ce implică nuditate și sânge.

Mai mult, numărul de episoade a scăzut în sezonul doi, cu 8 față de 18, în volumul 1. Netflix nu a spus câte episoade va avea volumul 3, însă.

Citește și: