VIDEO LEGO Star Wars Summer Vacation a primit trailer: ce știm, până acum, despre producție

VIDEO LEGO Star Wars Summer Vacation a primit trailer: ce știm, până acum, despre producție

Veste bună: tocmai a fost lansat un nou trailer pentru LEGO Star Wars Summer Vacation, în care îl putem vedea pe împăratul Palpatine în timp ce se bucură din plin de soare.

Se pare că producția special creată pentru a te relaxa pe timp de vacanță se concentrează pe personajele Rey, Finn, Poe, Chewbacca și Rose, iar acțiunea se întâmplă după evenimentele din Star Wars: The Rise of Skywalker. Obosit după bătălia finală împotriva lui Palpatine, grupul de eroi inadaptați decide să-și ia o vacanță improvizată care, previzibil, nu va decurge deloc conform planului inițial.

Ce alte personaje vei putea vedea în LEGO Star Wars Summer Vacation

După cum ni se arată în noul teaser trailer, publicat pe pagina oficială de Instagram a Star Wars, producția va prezenta câteva figuri pe care nu te-ai fi așteptat să le vezi, inclusiv pe Kylo Ren, C-3PO, Anakin Skywalker și Darth Maul.

Deși face referire pe scurt la evenimentele din The Rise of Skywalker, un narator descrie viitoarea vacanță a grupului drept „cea mai mare evadare” de până acum. Intermitent, între scenele de călătorie în spațiu, au loc mai multe petreceri și îl poți vedea pe Darth Vader care aplică pe sine loțiunea de plajă a împăratului Palpatine, pe o plajă tropicală, LEGO Star Wars Summer Vacation pare să promită la fel de multă distracție ca filmele anterioare din seria LEGO Star Wars.

Noul film Disney+ vine după lansarea din octombrie 2021 a LEGO Star Wars Terrifying Tales și LEGO Star Wars Special Holiday, în 2020. Pe lângă introducerea unor fețe noi, inclusiv un personaj cunoscut sub numele de Vic Vankoh (interpretat de „Weird Al” Yankovic), distribuția vocală îi include pe Jake Green în rolul lui Poe, Helen Sadler în rolul lui Rey, Kelly Marie Tran în rolul lui Rose și Omar Miller în rolul lui Finn.

LEGO Star Wars Summer Vacation va fi lansat la Disney+ pe 5 august.

Trailer-ul oficial poate fi văzut aici:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Star Wars (@starwars)

Citește și: