VIDEO Încă un film despre Dracula, la orizont. Ce știm despre House of Darkness, când îl poți vedea

VIDEO Încă un film despre Dracula, la orizont. Ce știm despre House of Darkness, când îl poți vedea

Trailerul pentru House of Darkness dezvăluie faptul că vom avea încă un film horror gothic despre Dracula. Din distribuția peliculei fac parte Justin Long (Die Hard 4) și Kate Bosworth (Superman Returns).

Practic, se reimaginează romanul Dracula, scris de Bram Stoker, din nou.

Scrisă și regizată de Neil LaBute, povestea din spatele House of Darkness se învârte în jurul unui tânăr care, după ce întâlnește o femeie la un bar local, o duce acasă, la o moșie retrasă care aparține femeiii. În timp ce speră ca noua lui întâlnire misterioasă să se transforme într-o altă relație, lucrurile se înrăutățesc și flirtul lor capătă note sinistre. Gia Crovatin și Lucy Walters apar și ele în roluri secundare.

Trailerul pentru House of Darkness, pregătit să-ți dea câteva „spoilere”

Saban Films a lansat un trailer oficial pentru House of Darkness, punând lumina reflectoarelor pe personajul interpretat de Long, în timp ce se află într-o situație dificilă. Trailerul începe cu personajele interpretate de Long și Bosworth stând în fața unui șemineu și „spunându-și unul altuia povești”. Trailerul se termină cu Long legat de un scaun, urmat de o imagine ciudată a unui morman de pantofi bărbătești, ceea ce sugerează că femeia nu se afla la prima ei tentativă.

De altfel, Justin Long nu este la primul lui film de groază. În 2001, el juca în Jeepers Creepers, ca mai apoi să apară și în filmul de groază al lui Sam Raimi, Drag Me to Hell. Filmul marchează revenirea lui Long la genul nișă, după Tusk, în 2014.

Trailerul etichetează filmul ca fiind o reimaginare a romanului Dracula al lui Stoker, din 1897, dar spre deosebire de adaptarea lui Francis Ford Coppola, din 1992, care l-a avut pe Gary Oldman în rolul principal, House of Darkness urmează să spună povestea iconică într-un cadru modern.

Noul Dracula își va face debutul în cinematografe în data de 9 septembrie, mai apoi să se lanseze și în format digital.