VIDEO Honest Trailers ia în vizor Moonfall: filmul apocaliptic al lui Emmerich, făcut praf pe YouTube

VIDEO Honest Trailers ia în vizor Moonfall: filmul apocaliptic al lui Emmerich, făcut praf pe YouTube

Honest Trailers își bate joc de filmul apocaliptic al lui Roland Emmerich, Moonfall. De altfel, Emmerich nu este străin de filmele de acest fel, după ce a regizat, de-a lungul timpului, Ziua Independenței, The Day After Tomorrow și 2012.

Moonfall este cea mai recentă încercare a lui Emmerich de a distruge Pământul. Din distribuție fac parte Halle Berry, Patrick Wilson, Donald Sutherland, Michael Peña și John Bradley. Moonfall se ridică, de asemenea, la înălțimea numelui său, prezentând un complot din care putem înțelege că Luna este aruncată de pe orbită, riscând să intre în coliziune cu planeta noastră.

Filmul a fost lansat în februarie și a obținut un rating de 38% pe Rotten Tomatoes.

În ciuda recenziilor destul de slabe, publicul a părut să se bucure de efectele speciale, exact ca în cazul tuturor filmelor realizate de Roland Emmerich.

Totuși, pelicula a fost o dezamăgire la box-office, strângând numai 43 de milioane de dolari, la nivel mondial, cu un buget raportat de 140 de milioane de dolari. Cu alte cuvinte, a cam ieșit pe pierdere.

Honest Trailers își bate joc de scenariul Moonfall

Cel mai nou clip, publicat pe YouTube, de la Honest Trailers își bate joc de Moonfall în cel mai amuzant mod posibil, spunând că Roland Emmerich nu mai are ce să mai bombardeze pe Pământ, așadar a luat Luna la rând.

De asemenea, personajul interpretat de Berry este descris ca fiind o „doamnă drăguță de la NASA, dar și mamă”.

Cu alte cuvinte, clipul prezentat de Honest Trailers pune emfază pe ideea că scenariile lui Emmerich sunt destul de ridicole. Și, după cum explică trailerul, asta se datorează faptului că „Roland Emmerich urăște Pământul”.

Au trecut deja câteva luni de când filmul a debutat în cinematografe, ceea ce înseamnă că acum are o altă șansă de a ajunge la public. Moonfall este disponibil, momentan, pe VOD și Blu-ray, pentru oricine dorește să-i dea o șansă.

Clipul amuzant de la Honest Trailers poate fi văzut aici:

Citește și: