Când apare filmul Moonfall, unul dintre cele mai așteptate filme SF. Urmărește aici trailerul VIDEO

Când apare filmul Moonfall, unul dintre cele mai așteptate filme SF. Urmărește aici trailerul VIDEO
Când va fi lansat filmul SF ”Moonfall”. Trailer VIDEO

Moonfall este un  film de acțiune și dezastru științifico-fantastic, co-scris și regizat de Roland Emmerich. Îi are în distribuție pe Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley, Charlie Plummer, Michael Peña și Donald Sutherland. Iată când apare filmul Moonfall, unul dintre cele mai așteptate filme SF. Iată când apare filmul Moonfall, unul dintre cele mai așteptate filme SF.

Filmul SF Moonfall – când apare

În SF-ul Moonfall, Pământul se confruntă cu un eveniment cauzat de un extraterestru care trăiește pe Lună. Primul trailer complet al noului film SF devastator, al lui Roland Emmerich, a fost lansat. Acesta s-a făcut cunoscut ca maestru al dezastrelor, prin intermediul filmelor populare precum:

  • Independence Day
  • 2012
  • The Day After Tomorrow
  • Stargate.

Cu toate acestea, în cel mai recent film al său, nu sunt extratereștri care pozează în zei egipteni, care amenință civilizația; de data aceasta, ceva a făcut ca Luna să fie scoasă de pe orbită și acum se află pe un curs de coliziune directă cu Pământul.

Filmul SF Moonfall

Filmul SF Moonfall se concentrează pe o fostă astronaut, care acum director al NASA, interpretată de Halle Berry, care trebuie să facă echipă cu un astronaut din trecutul ei, interpretat de Patrick Wilson și cu un teoretician al conspirației, interpretat de John Bradley, pentru a salva Pământul de această calamitate iminentă.

Alături de ei se află alți actori precum: Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak și Donald Sutherland.

Moonfall – apariție film SF

De data aceasta, vedem creatura care pare a fi responsabilă de schimbarea cursului lunii, iar trioul de astronauți îndrăzneți trebuie să călătorească în interiorul satelitului nostru care orbitează în jurul orbitei cerești pentru a o opri.

În tot acest timp, Donald Sutherland ne explică faptul că echipajul de pe Apollo 11 a descoperit ceva pe suprafața lunii pe care NASA l-a ținut secret în tot acest timp. Nimic nu se compară cu o doză zdravănă de teorii ale conspirației pentru a ajuta filmul despre dezastre, Moonfall să devină mai interesant.

Când va apărea filmul Moonfall

Indiferent în ce credem, Moonfall pare un alt film nebunesc, plin de acțiune și de apocalipsă. Intriga poate părea prea simplă, dar există indicii că Luna nu este ceea ce credem noi că este!

Acest proiect de film este în plan de aproape cinci ani, adunând praf, apoi amânat datorită lui Covid-19. Cu toate acestea, acesta a fost realizat în timpul pandemiei, iar în curând va fi lansat. Lionsgate, a programat filmul SF Moonfall, pentru a ajunge în cinematografele din SUA pe 4 februarie 2022.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI