Moonfall, încasări dintr-un foc: câți bani a obținut filmul lui Roland Emmerich, în primul weekend

Moonfall, încasări dintr-un foc: câți bani a obținut filmul lui Roland Emmerich, în primul weekend

Cel mai recent film al regizorului Roland Emmerich, „Moonfall”, a reușit o performanță notabilă, în primul său weekend său de la lansarea în cinematografe.

Mai exact, acesta a reușit să bifeze 10 milioane de dolari, totul calculat la un buget de 140 de milioane de dolari. Filmul științifico-fantastic, care îi are în distribuție, printre alții, pe câștigătoarea premiului Oscar, Halle Berry și pe starul „The Conjuring”, Patrick Wilson, marchează reîntoarcerea lui Emmerich la filmele apocaliptice, cu care ne-a obișnuit încă din 2009.

Deși Emmerich nu a avut prea mult noroc cu lansarea acestul film în America de Nord, pelicula a continuat să performeze destul de bine la nivel internațional, fiind scutit, în cele din urmă, de a fi considerat un eșec.

Atunci când vorbim despre „Moonfall”, părerile par împărțite, de vreme ce producția are o foarte mică bază de fani activi și foarte dedicați acestui gen.

„Moonfall”, un alt film despre apocalipsă și dezastre

Povestea se concentrează pe o alăturare care, la prima vedere, pare sortită să eșueze: Brian Harper ( interpretat de Wilson) este un astronaut înlăturat de NASA, iar Jo Fowler (rol interpretat de Berry) este un oficial de top al NASA. Din echipă face parte, de asemenea, bloggerul KC (John Bradley). Împreună, ei se confruntă cu o situație periculoasă, dar și cu misiunea de a salva lumea.

În ciuda părerilor contradictorii despre noua peliculă a lui Emmerich, THR raportează că filmul are parte performanțe masive la box office. Lansarea filmului în America de Nord a reușit să strângă doar 10 milioane de dolari, din bugetul său de 140 de milioane de dolari. Cifrele au fost un pic mai bune la nivel internațional, totuși, ceea ce a făcut ca încasările să nu fie deloc mici, judecând după faptul că, vorbim, totuși, de doar câteva zile de la lansarea oficială.

„Moonfall” s-a lansat oficial în cinematografe în data de 4 februarie 2022.

Citește și: