VIDEO: Cel mai sincer trailer pentru The Eternals a stârnit hohote de râs

VIDEO: Cel mai sincer trailer pentru The Eternals a stârnit hohote de râs

Dacă trailerele filmelor ar fi sincere, în mod evident că nu toate producțiile ar ajunge să fie urmărite. Cel mai recent episod Screen Junkies – Honest Trailers vizează „The Eternals” și stârnește hohote de râs, în comunitatea de fani. 

În cea mai nouă colecție de secvențe video, publicată de Screen Junkies – Honest Trailers, putem vedea pelicula „The Eternals” luată în vizor, dar și în… „balon”. Utilizatorul YouTube scoate în evidență cât de asemănător este  filmul Marvel Cinematic Universe cu lumea DC (ceea ce ar putea fi văzută ca fiind o adevărată blasfemie, de vreme ce aceste două studiouri concurează unul cu altul).

„The Eternals”, un mic-mare eșec, în ciuda distribuției de excepție

Recenta producție MCU marchează debutul unei rase extraterestre nemuritoare și explorează originile acesteia, sugerând că această rasă ar fi creată de anticii Celestiali (Celestials), acum mai bine de 7.000 de ani. Această rasă are rolul de proteja omenirea de amenințarea Devianților (Deviants).

Startul filmărilor pentru „The Eternals” a fost anunțat, pentru prima dată, la începutul anului 2018, câștigătoarea Oscarului, Chloé Zha, fiind selectată să regizeze și să rescrie scenariul, acesteia fiindu-i acordată libertate totală.

De altfel, distribuția „The Eternals” este una impresionantă: Angelina Jolie, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Harish Patel, Kit Harington, Salma Hayek, Bill Skarsgård și Harry Styles.

Cu toate astea, în ciuda premiselor favorabile, pelicula nu a primit cele mai bune recenzii, ba chiar dimpotrivă, s-ar putea spune.

Ultima lovitură pentru „The Eternals” a fost aplicată de Screen Junkie, în seria „Honest Trailers”, în care se scot în evidență asemănările izbitoare dintre ceea ce putem vedea în această producție și ce se întâmplă, în general, în universul DC. 

Așa cum era de așteptat, trailer-ul sincer al celor de la Screen Junkies a fost urmat de nenumărate comentarii amuzante, venite din partea fanilor, însă și de o ploaie de hohote de râs.

Urmăriți aici trailerul:

Citește și: