Moon Knight, pregătit de lansare: când îl vom putea vedea și unde

Moon Knight, pregătit de lansare: când îl vom putea vedea și unde

„Moon Knight” vine să hrănească apetitul tuturor celor pasionați de Marvel, benzi desenate, dar și de supereroi atipici.

Noul trailer Marvel pentru „Moon Knight” ni-l prezintă pe Oscar Isaac, în universul MCU, drept Marc Spector, un supererou cu o tulburare de identitate disociativă.

În benzile desenate, Spector își obține puterile de la zeul egiptean al Lunii, Khonshu, drept urmare tinde să devină, conform dorinței zeului, „cavaler al Lunii”.

La ce să ne așteptăm de la „Moon Knight”

În noul film Marvel, personajul lui Isaac va fi readus la viață, după o incursiune în rolul unui fost soldat din marina americană, devenit, ulterior, supererou, la sfârșitul anului 2020. 

Filmările pe „Moon Knight” au avut loc anul trecut și s-au încheiat în luna octombrie. Jeremy Slater (cunoscut pentru „The Umbrella Academy”) s-a ocupat pentru scenariul „Moon Knight”, iar regizorul egiptean, Mohamed Diab, dirijează echipa de regie, din care mai fac parte, de asemenea, Justin Benson și Aaron Moorhead (Synchronic).

Primele secvențe de la filmările „Moon Knight” au fost dezvăluite de Disney+ , în 2021. Încă de atunci, publicul a fost martorul unor teasere în care îl putem vedea pe Isaac îmbrăcat în supererou. Tot atunci am mai putut vedea și câteva imagini în care actorul poartă haine de stradă.

Cel mai recent trailer ne oferă detalii în plus, în ceea ce privește costumul pe care „Moon Knight” îl va purta, însă și câteva amănunte despre modul în care acțiunea ar putea să se desfășoare.

Ba mai mult, ni se face cunoștință cu nemesis-ul Moon Knight, interpretat de Ethan Hawke. Din nefericire, încă nu știm care este numele personajului interpretat de celebrul actor.

„Moon Knight” va putea fi văzut pe Disney+, începând cu data de 30 martie 2022.

Rămâne de văzut dacă noua producție Marvel va reuși să facă cinste benzilor desenate. Singura cale pentru a afla asta este să urmărim filmul, desigur.

Citește și: