Divorț șoc în showbiz! Jason Momoa se desparte de soția sa, după 16 ani de relație

Divorț șoc în showbiz! Jason Momoa se desparte de soția sa, după 16 ani de relație

Jason Momoa, îndrăgitul actor din „Aquaman“, și Lisa Bonet, cea care i-a fost soție timp de 4 ani și iubită vreme de 16 ani, s-au despărțit. Anunțul trist a fost făcut chiar de actori pe rețelele sociale, fanii cuplului fiind de-a dreptul șocați la auzul unei așa vești. Jason și Lisa au împreună doi copii, pe nume Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și Lola Iolani Momoa. Mai multe detalii, în continuare.

Divorț șoc în showbiz! Jason Momoa se desparte de soția sa

Se destramă unul dintre cele mai apreciate și iubite cupluri de la Hollywood! Jason Momoa și Lisa Bonet au luat decizia de a divorța, mergând pe drumuri diferite după 16 ani de relație și 4 de căsnicie.

Anunțul care i-a șocat pe internauți a fost făcut de actori pe rețelele sociale. Vestea divorțului a picat ca un trăsnet pentru fanii cuplului, care au lăsat numeroase comentarii la postarea făcută de cei doi.

„Cu toții am simțit persiunea și schimările acestor timpuri transformatoare. Se desfășoară o revoluție și familia noastră nu face excepție… Să simțim și să creștem din aceste schimbări seismice care se întâmplă. Astfel, dăm vestea familiei noastre.

O luăm pe drumuri diferite în această căsnicie și anunțăm asta nu pentru că este o știre, ci pentru a putea să mergem mai departe cu demnitate și onestitate“, au anunțat actorii.

Citește și: Jason Momoa, mărturisiri șocante: „Muream de foame după Game Of Thrones“. Prin ce greutăți a trecut de fapt actorul

„Ne eliberăm unul pe altul“

Cu toate că de acum fiecare va merge pe drumul lui, Jason și Lisa au ținut să precizeze că se iubesc în continuare, având un devotament aparte față de familia pe care au înteiat-o împreună.

„Iubirea dintre noi continuă să existe și evoluează în feluri în care dorește să fie știută și iubită. Ne eliberăm unul pe altul ca să fim cine învățăm să devenim. Devotamentul nostru rămâne pentru această viață sacră și pentru copiii noștri“, au mai spus cei doi.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut într-un club, în anul 2005. Cei doi artiști au luat decizia de a se căsători în 2017 și iată că hotărârea de a divorța a survenit 4 ani mai târziu.

Cei doi au împreună și doi copii, pe Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa și pe Lola Iolani Momoa. Fosta soție a lui Momoa mai are o fată din prima căsătorie, Zoe Kravitz, de care actorul din „Aquaman“ a avut mare grijă.