VIDEO Cea mai scumpă Dacia ”ia fața” oricărui BMW, Audi sau Mercedes: vine din Germania și arată de milioane

VIDEO Cea mai scumpă Dacia ”ia fața” oricărui BMW, Audi sau Mercedes: vine din Germania și arată de milioane

În România, cea mai scumpă Dacia Duster, împreună cu dotări suplimentare, ajunge la un preț de aproximativ 23.000 de euro. Valoarea este una destul de generoasă, având în vedere că vorbim de un autoturism al constructorului de la Mioveni. Există însă o iterație semnificativ mai scumpă a autovehiculului și vine din Germania.

Carpoint este o companie din Germania specializată pe modificări de autoturisme într-o manieră cât se poate de spectaculoasă. În mod surprinzător, de câțiva ani, și-a fixat atenția pe potențialul de tuning al mașinilor Dacia, iar pe site-ul companiei nemțești sunt disponibile la vânzare mai multe modele atractive. În mod previzibil, modificările nu sunt ieftine și, fără să-ți dai seama, ajungi să faci o investiție semnificativă în cea mai scumpă Dacia produsă vreodată.

Dacia Duster, în varianta cea mai scumpă

Cu numele complet Dacia Duster Prestige Carpoint Black Edition, acest autoturism vine din Germania și se comercializează într-o ediție limitată la prețul de 31.990 de euro. Vehiculul este pe benzină, are cutie automată, un motor de 1332 cmc și nu mai puțin de 150 cai-putere. Pentru mai multe detalii tehnice, poți accesa pagina sa dedicată de pe site-ul Carpoint. Din păcate, nu are tracțiune integrală.

Lista dotărilor pentru cea mai scumpă Dacia Duster mai include, printre altele, folie mată de culoare neagră (Oracal 970 negru satinat), sistem de evacuare special realizat cu 2 ţevi de eşapament de culoare neagră, jante din aliaj de 19 inchi în negru, bare plafon, bare faţă şi spate de culoare neagră, autocolante laterale „Carpoint Edition”, praguri oţel inoxidabil „Carpoint Edition”, covoraşe din velur „Carpoint Edition”, indicatoare laterale cu LED de culoare neagră. Nu lipsesc din ecuație scaunele încălzite, sistemul de navigație cu hărțile pentru toată Uniunea Europeană, camera la marșarier, cameră multi-view, computer de bord, aer condiționat automat, asistent de frânare și geamuri electrice atât pe față, cât și pe spate, conform Adevărul.

Firma Carpoint, înființată în 2007 în orașul Neukirchen-Vluyn din vestul Germaniei mai are la această dată la vânzare nu mai puțin de 15 autoturisme Dacia modificate, cel mai ieftin fiind un Stepway de 16.190 de euro.

Citește și: