VIDEO Când și unde vei putea vedea Prey, continuarea firească a francizei Predator: despre ce este vorba

VIDEO Când și unde vei putea vedea Prey, continuarea firească a francizei Predator: despre ce este vorba

Cu o acțiune amplasată în comunitatea Comanche, franciza Predator ni-i arată, de data aceasta, pe războinicii Primelor Națiuni, în noul film Prey.

Următoarea „tranșă” din seria Predator, venită direct de la Dan Trachtenberg, care lucrat anterior și la 10 Cloverfield Lane, a primit un trailer complet, iar lupta pentru supraviețuire pare să fie un leitmotif și de data aceasta.

După un teaser captivant și de-a dreptul terifiant, acest nou trailer o prezintă pe Naru, o tânără războinică care locuiește în comunitatea Comanche, în timp ce caută o modalitate de a distruge prădătorul care vânează și decimează comunitatea.

Ce altceva mai poți vedea în trailerul Prey

Nu există niciun secret: pericolul care pândește în întuneric este un prădător extraterestru extrem evoluat, cu un arsenal avansat din punct de vedere tehnologic, ceea ce face ca distrugerea lui să fie aproape imposibilă.

Deși publicul s-ar putea să fie dezamăgit de faptul că prădătorul este arătat destul de puțin, în special la începutul trailerului, putem vedea, totuși, câteva imagini destul de întunecate cu monstrul înfricoșător, care este interpretat de actorul Dane DiLiegro. Nu putem ști, din trailer, dacă Naru va reuși să doboare creatura extraterestră, de vreme ce scenariul poate lua orice turnură, dar măcar putem fi siguri că încearcă – și face asta cu destul de mult curaj.

Dan Trachtenberg a promis să înfățișeze comunitatea Comanche cât mai exact posibil și a început prin a-l aduce pe producătorul de origine Comanche, Jhane Myers. Distribuția este una aparte și îi include pe Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush și Julian Black Antelope.

Pe lângă lansarea pe marele ecran, Prey va fi disponibil pe Hulu în întregime și va avea Comanche ca opțiune de limbă, precum și subtitrări Comanche. Aceasta este prima dată când un lungmetraj este disponibil în întregime în limba Comanche pe o platformă de streaming, se arată în comunicatul oficial de presă.

Filmul Prey va fi disponibil pe Hulu în data de 5 august.

Citește și: