Ce se întâmplă cu Face/Off 2: regizorul vorbește despre posibila revenire a lui Nicolas Cage în rolul care l-a definit

Ce se întâmplă cu Face/Off 2: regizorul vorbește despre posibila revenire a lui Nicolas Cage în rolul care l-a definit

Regizorul Face/Off 2, Adam Wingard, oferă o actualizare a scenariului filmului, vorbind, totodată, despre Nicolas Cage și despre rolul pe care l-ar putea relua actorul.

În 1997, Cage a jucat în rolul lui Castor Troy, în filmul de acțiune Face/Off. În încercarea de a găsi locația unei bombe nucleare plantate de Troy, agentul special FBI Sean Archer (John Travolta) trece printr-o procedură experimentală pentru a-și schimba fața cu cea a infractorului. Cu toate acestea, Troy se eliberează și își asumă viața lui Archer, în timp ce agentul sub acoperire trebuie să găsească o modalitate de a-și recupera propria identitate.

Paramount Pictures a anunțat continuarea oficială a filmului în 2019. Regizorul Godzilla vs. Kong și-a împărtășit anterior intenția de a face filmul ca fiind o continuare directă a filmului original, cu dorința de a-i aduce înapoi pe Cage și pe Travolta. Nicolas Cage a anunțat, de asemenea, că, în prezent, este în discuții cu studioul.

Regizorul Face/Off 2 se declară convins că filmul trebuie să îl readucă în prim-plan pe Nicolas Cage

Într-un interviu recent, acordat publicației Empire, Wingard a oferit o actualizare cu privire la dezvoltarea sequelului Face/Off. Regizorul și-a reafirmat dorința de a-l readuce pe Cage în rolul lui Troy. El a mărturisit că l-a apreciat pe actor în Pig.

„Chiar înainte de a ieși Pig, am văzut asta un alt film cu Nicolas Cage. Acesta a devenit modelul demn de urmat acum. Cu câțiva ani în urmă, studioul poate și-ar fi dorit un film nou, fierbinte – situația s-a schimbat. Acum, Nicolas Cage este, din nou, unul dintre cei mai tari actori de la Hollywood”, a spus el.

„Ne concentrăm cu adevărat pe scenariu. Nu îl vom împărtăși până când toată lumea nu va spune: „Acesta este scenariul perfect”. A fost, probabil, cel mai provocator scenariu la care am lucrat, din multe motive. Există atât de multă presiune în dorința de a vă asigura că se ridică la înălțimea moștenirii acelui proiect”, a continuat regizorul.

Wingard lucrează, în prezent, cu scriitorul și colaboratorul său Simon Barrett la scenariul pentru Face/Off 2.

Cu toate că nu avem o dată oficială de lansare pentru acest film, ne putem aștepta ca lansarea să fie una grandioasă, iar sălile de cinema, inevitabil, pline.

Citește și: