VIDEO American Gigolo se reinventează: când vei putea vedea noul serial, unde

VIDEO American Gigolo se reinventează: când vei putea vedea noul serial, unde

Showtime a lansat trailerul oficial pentru American Gigolo, reinventarea din zilele noastre a celebrului film din 1980, cu Jon Bernthal în rolul lui Julian Kaye, de data aceasta.

Adaptarea serialului American Gigolo nu a reprezentat o treabă ușoară, având parte de două pauze de producție la începutul acestui an, prima în aprilie, după demiterea scriitorului, regizorului și producătorului executiv al seriei, David Hollander, în urma unei investigații. Plecarea sa a venit la aproximativ două săptămâni după ce producătorii The Offer Nikki Toscano și Russell Rothberg s-au alăturat seriei. A doua pauză a avut loc câteva săptămâni mai târziu, când producătorul executiv al serialului, David Bar Katz, a părăsit și el „barca”.

De menționat că serialul a primit inițial o comandă de 10 episoade, dar aceasta a fost scurtată la opt episoade pentru primul sezon.

Despre ce va fi vorba în noul American Gigolo

Serialul American Gigolo spune povestea lui Julian Kaye (Bernthal) după eliberarea sa din închisoare, după ce a fost condamnare pe nedrept la 15 ani, în timp ce își reanalizează relațiile complicate cu fosta lui iubită Michelle (Gretchen Mol), mama sa, dar și cu cei care l-au trădat.

În timp ce Julian se luptă să se împace cu trecutul său complicat, detectivul Sunday (Rosie O’Donnell) încearcă, la rândul lui, să afle adevărul despre crima care l-a trimis pe Julian în închisoare, dezvăluind o conspirație mult mai mare decât s-ar fi crezut inițial.

Distribuția îi înclude pe Lizzie Brocheré în rolul Isabelle, moștenitoarea unui imperiu de lucrători sexuali; Gabriel LaBelle în rolul lui Johnny, o versiune mai tânără a lui Julian; Leland Orser în rolul lui Richard Stratton, un miliardar din domeniul tehnologiei și Wayne Brady în rolul celui mai bun prieten și mentor al lui Julian, Lorenzo. Tot în acest serial mai joacă, de asemenea, Alex Fernandez, Sandrine Holt, Yolonda Ross și Melora Walters.

American Gigolo va avea premiera pe11 septembrie și va fi disponibil pe Showtime.