02 nov. 2022 | 14:55

VIDEO A Christmas Story 2 continuă una dintre cele mai iubite povești de Crăciun din toate timpurile: unde poți vedea filmul

ACTUALITATE
VIDEO A Christmas Story 2 continuă una dintre cele mai iubite povești de Crăciun din toate timpurile: unde poți vedea filmul

HBO Max și Warner Bros. au lansat un nou trailer pentru continuare A Christmas Story. Așadar, telespectatorii au ocazia acum să se reîntâlnească cu simpaticul Ralphie.

Continuarea vine la treizeci și nouă de ani după ce originalul A Christmas Story, care a debutat în 1983. Este regizat de Clay Kaytis, ale cărui aventuri anterioare includ filmele de animație ca The Angry Birds Movie și The Christmas Chronicles.

A Christmas Story urmărește întoarcerea lui Ralphie acasă, de sărbători, după moartea tatălui său. El este acum mare și are, la rândul său, copii.

Filmul are acțiunea plasată în anii 1970 și promite întoarcerea lui Peter Billingsley, în rolul Ralphie, Ian Petrella, în rolul fratelui mai mic, Randy, dar și Zack Ward, în rolul bătăușului Scut Farkus. Totuși, Julie Hagerty o înlocuiește pe Melinda Dillon, în rolul mamei lui Ralphie.

Un nou trailer, venit de la Warner Bros., ne arată că A Christmas Story nu s-a schimbat prea mult

Peter Billingsley revine în rolul principal după ani de zile. Actorul și-a început cariera în anii 1980 cu roluri în filme precum Paternity și Death Valley. Aceste roluri l-au impulsionat pe Billingsley să dea totul pentru Ralphie, în originalul A Christmas Story.

Revenirea lui Billingsley s-ar putea să funcționeze perfect pentru noul A Christmas Story. Deși au existat, cu siguranță, exemple de actori care au fost înlocuiți în sequelele, cum ar fi Julianne Moore ca Clarice Starling în Hannibal sau Michael Gambon ca Albus Dumbledore în franciza Harry Potter, fanii originalului A Christmas Story ar fi fost, cu siguranță, dezamăgiți dacă simpaticul actor nu ar fi revenit în acest rol.

Este greu de imaginat un alt actor întruchipând seriozitatea și inocența pe care Billingsley le mimează atât de ușor. Dacă scenariul și regia vor merge mână în mână cu promisiunea revenirii lui Billingsley, rămâne de văzut.

A Christmas Story 2 va putea fi văzut începând cu data de 17 noiembrie, pe HBO Max.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele