Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, implicat într-un accident rutier

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, implicat într-un accident rutier

Mihai Neațu, vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, a ajuns la Spital după ce mașina condusă de șoferul sau a fost implicată într-un grav accident de circulație. Se pare că vinovat a fost un alt conducător auto care nu s-a asigurat corespunzător astfel că a intrat în coliziune cu mașina Consiliului Județean.

Mihai Neațu, implicat într-un grav accident auto

Conform oamenilor legii, este vorba de o coliziune între două autoturisme, produsă la intrarea în parcarea unui centru comercial de pe Calea Bucureşti. Persoana rănită, pasager într-unul din autoturisme, ar fi unul dintre viecepreşedinţii CJ Dolj. O persoană a fost rănită în urma accidentului produs, joi, în Craiova.

„Astăzi, 14 aprilie, ora 11.04, polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Calea Bucureşti, din Craiova, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Craiova, pe strada Calea Bucuresti, către centru, la intersecţia cu aleea de intrare în parcarea unui centru comercial de pe strada respectivă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din aceeaşi localitate.

În urma evenimentului rutier, un bărbat de 43 de ani, pasager dreapta faţă în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani, a fost transportat la spital, fiind constient şi cooperant”, au precizat poliţiştii doljeni, citați de gds.ro.

Polițiștii au mai spus că şoferii au fost testați cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conform unor surse judiciare, persoana rănită ar fi vicepreşedintele CJ Dolj, Mihai Neaţu. În acest moment i se fac investigațiile necesare la Spitalul de Urgentă Craiova.

Medicii din cadrul Spitalului de Urgenţă Craiova au precizat că victima accidentului a fost investigată şi a fost externată.

Citește și: