„Vestul are nevoie de Al Treilea Război Mondial”, afirmă un cunoscut analist

„Vestul are nevoie de Al Treilea Război Mondial”, afirmă un cunoscut analist

Un analist occidental faimos susține că „Vestul are nevoie de Al Treilea Război Mondial!” și că se va folosi de conflictul din Ucraina pentru a-şi salva economia. În opinia expertului, reducerile de dobândă nu mai impulsionează consumul, iar majorările de dobândă sunt total respinse de politicieni deoarece le lasă mai puțini bani pentru cheltuielile guvernamentale.

Un analist faimos dezvăluie că „Vestul are nevoie de Al Treilea Război Mondial”

Liderii occidentali vor să dea vina pe război pentru a ascunde faptul că nu mai pot oferi prosperitate oamenilor, susține Martin Armstrong, prognozator economic faimos. Acesta dezvăluie că „este o guvernare greșită la scală globală și că problema este dată de băncile centrale care nu au control asupra economiei”. Acest lucru va determina Vestul să împingă situația din Ucraina către Al Treilea Război Mondial.

Occidentul provoacă Rusia cu un scop

În Europa, criza este destul de gravă pentru că dobânzile sunt mici, iar, la rate de inflație ridicate, fondurile de pensii nu au unde să găsească plasamente care să ofere randamente comparabile, afirmă Armstrong.

Potrivit analistului american, „nu este vreun fond de pensii solvabil în Europa la acest stadiu al jocului. Dacă vor sfârși prin a da faliment, vom avea milioane de oameni cu furci luând cu asalt parlamentele. Pentru a evita asta, au nevoie de război”. De altfel, acesta este motivul pentru care lideri occidentali precum Joe Biden sau Emmanuel Macron fac totul pentru a provoca Rusia.

„Totul este propagandă. Îl zugrăvesc pe Zelinski drept un erou. Nu este! Tot ce trebuia să facă era să-și ia mâinile de pe Donbass și Crimeea”, acuză Armstrong.

Ce câștigă SUA din acest conflict

Dacă ar începe cel de-Al Treilea Război Mondial în Europa, toți banii vor merge către America.

„Inițial, dolarul va merge în sus, nu în jos, pentru că Europa are cel mai mare risc ca tancurile să iasă pe stradă. Toți cei care au măcar o jumătate de creier o să înceapă să miște capitalurile”, a mărturisit expertul economic.

„Nu mai este întoarcere la normalitate! Cred că războiul va veni anul viitor. Către aceasta ne îndreptăm. Nu sunt intersați să creeze pacea mondială. Au nevoie de război pentru a acoperi deficitele bugetare rulate încă din anul 1945”, este avertismentul lansat de reputatul analist.

Ar putea urma o criză alimentară

Martin Armstrong anticipează o penurie alimentară și recomandă oamenilor să aibă în casă orez, paste sau alte alimente care se strică mai greu. Întrebat dacă omenirea ar trebui să facă stocuri de mâncare și pentru cât timp, acesta a răspuns afirmativ, pentru un consum de doi ani.

Citește și: