Vești bune pentru fanii Ubisoft: ce se întâmplă cu Rainbow Six Siege

Vești bune pentru fanii Ubisoft: ce se întâmplă cu Rainbow Six Siege

Ubisoft a anunțat că va aduce popularul său FPS tactic, Rainbow Six Siege, pe dispozitive mobile.

Compania spune că versiunea mobilă a jocului, denumită în mod adecvat Rainbow Six Mobile, va aduce gameplay-ul de bază al versiunilor pentru PC și consolă atât pe dispozitivele iOS, cât și pe cele Android.

Potrivit anunțului Ubisoft, Rainbow Six Mobile va fi un „joc FPS competitiv și tactic cu două echipe de 5 – Atacatori și apărători”, la fel ca titlul original. Dar, în ciuda asemănărilor, Rainbow Six Mobile nu va fi un port unu-la-unu al versiunilor de PC/consolă cu interfață de utilizare optimizată și comenzi pentru ecranele tactile.

În schimb, Ubisoft a construit versiunea mobilă de la zero, având în vedere utilizarea mobilă. Datorită acestui fapt, jocul va oferi un sistem complet nou de control al jocului, optimizări ale interfeței de utilizare pentru dispozitive mobile și imagini optimizate în joc. Cu toate acestea, nu poți juca jocul acum.

Ubisoft Montreal spune că a modificat jocul pentru a face meciurile mai scurte, dar jucătorii pot aștepta cu nerăbdare hărțile clasice Rainbow Six Siege, inclusiv Bank și Border, care vor reveni.

Cum poți accesa jocul mai repede

Ubisoft intenționează să înceapă testarea în direct a Rainbow Six Mobile cu un număr limitat de jucători în următoarele câteva săptămâni. Dacă ești fan Rainbow Six Siege și abia aștepți  să încerci versiunea mobilă, iată cum te poți înregistra pentru a obține acces anticipat:

  • Accesați site-ul web oficial Rainbow Six Mobile
  • Faceți clic pe butonul Înregistrare din colțul din dreapta sus
  • Selectați platforma pe care doriți să jucați jocul (Android sau iOS)
  • Conectați-vă cu contul Ubisoft
  • Completează următorul sondaj și gata!

Reține că înregistrarea pentru Rainbow Six Mobile nu garantează accesul anticipat. Ubisoft va selecta probabil utilizatorii pe baza răspunsurilor la sondaj și există șansa să nu reușești.

Momentan, Ubisoft nu a dezvăluit data finală de lansare.

Citește și: