Veste bună: te poți juca acum Dune: Spice Wars în modul multiplayer. Ce trebuie să știi despre asta

Veste bună: te poți juca acum Dune: Spice Wars în modul multiplayer. Ce trebuie să știi despre asta

Dune: Spice Wars a fost prezentat, pentru prima oară, publicului în timpul Game Awards 2021 și încă de atunci a părut una dintre cele mai promițătoare adaptări de jocuri video ale seriei SF a lui Frank Herbert.

Dacă ai apucat să-l joci în mod early acces în Steam, acum ai încă un motiv să te gândești cu entuziasm la acest joc, de vreme ce, în curând, îl vei putea juca laolaltă cu prietenii tăi gameri.

Luni, dezvoltatorul Shiro Games a anunțat lansarea actualizării multiplayer a Dune: Spice Wars, permițându-ți ție și altor trei jucători să participați la meciuri 2v2 sau gratuite – poate cea mai bună veste. Dacă nu găsești destui prieteni sau, după caz, nici măcar necunoscuți cu care să te joci, acest joc îți va umple meciul cu adversari virtuali, meniți să suplinească lipsa din luptă.

Exact ca și în cazul componentei single-player, a Dune: Spice Wars, poți modifica puterea inamicilor tăi AI, dar și factori precum dimensiunea hărții, activitatea viermilor de nisip și multe altele din această categorie.

Dune: Spice Wars, un joc pe care nu trebuie să-l ratezi, sub nicio formă

Suportul multiplayer este caracteristica principală, dar actualizarea lansată recent include câteva alte îmbunătățiri. Shiro a introdus evenimente suplimentare în joc și rezoluții Landsraad care pot schimba cursul aventurii tale. De asemenea, a adăugat noi regiuni pentru a crește diversitatea hărților și a reelaborat grafica clădirii, printre alte modificări pe care le vei observa în joc.

Dacă nu ai testat încă Spice Wars, află că, în prezent, jocul are parte de o reducere de 20% pe Steam.

Fără niciun dubiu, acesta pare unul dintre cele mai „jucabile” jocuri existente, la acest moment, pe piață. Așa că, poate nu ar fi rău să-l încerci, fie că vorbim despre single mode sau multiplayer, varianta care te lasă să faci echipă cu prietenii tăi.