Veste bună pentru fanii lui Tom Cruise. Top Gun 2 va fi disponibil pe Blu-Ray și DVD: când apare

Veste bună pentru fanii lui Tom Cruise. Top Gun 2 va fi disponibil pe Blu-Ray și DVD: când apare

Pe măsură ce continuă să doboare recorduri după recorduri, Paramount Pictures a dezvăluit data de lansare a Blu-Ray-ului Top Gun: Maverick.

Drama de acțiune este o continuare a filmului cu Tom Cruise din 1986, preferat de fani, care a rămas în faza de dezvoltare timp de decenii, deoarece o varietate de regizori, scriitori și povești s-au tot schimbat. Cu alte cuvinte, nimeni nu se hotăra ce și cum. Până anul acesta, firește.

Joseph Kosinski, care a lucrat anterior cu Cruise în Oblivion, din 2013, a primit scaunul de regizor pentru Top Gun: Maverick, cu un scenariu venit direct de la colaboratorii frecvenți ai lui Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Ehren Kruger și Eric Warren Singer.

Acțiunea din Top Gun: Maverick începe la peste 30 de ani după predecesorul său și ni-l arată pe personajul interpretat de Cruise în pragul unei retrageri forțate, iar asta din pricina faptului că deține o personalitate rebelă. Cu toate astea, i se oferă încă o misiune: să pregătească un grup de tineri piloți absolvenți pentru o perioadă, ceea ce se dovedește a fi mai periculos decât se estimase.

Top Gun: Maverick vine mai aproape de tine

Alături de Cruise, distribuția de ansamblu a filmului include revenirea lui Val Kilmer, Jennifer Connelly, Miles Teller, Ed Harris, Jon Hamm, Glen Powell, Monica Barbaro, Lewis Pullman, Charles Parnell, Jay Ellis și Danny Ramirez.

Top Gun: Maverick a primit recenzii în mare parte pozitive din partea criticilor și a fost un succes de box office, iar acum publicul va avea șansa de a-l revedea în curând.

La aproape trei luni după ce filmul s-a lansat în cinematografe, Paramount Pictures a anunțat datele de lansare pentru Blu-ray și digital, în cazul Top Gun: Maverick. Filmul este programat să ajungă pe platformele digitale pe 23 august, urmată de lansări pe 4K Ultra-HD, Blu-ray și DVD, pe 1 noiembrie.