26 ian. 2022 | 07:27

Versiunea de WhatsApp pe care trebuie să ți-o instalezi acum: te ajută să te concentrezi mai bine, să fii eficient

ACTUALITATE
Versiunea de WhatsApp pe care trebuie să ți-o instalezi acum: te ajută să te concentrezi mai bine, să fii eficient

WhatsApp continuă să fie una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond, cu peste două miliarde de utilizatori în fiecare colț al planetei, datorită actualizărilor constante. Întâmplarea face că cea mai recentă versiune este și una dintre cele mai utile.

La fiecare câteva săptămâni, ajung online informații despre versiuni beta de WhatsApp, funcții noi care pot fi experimentate de către un număr limitat de utilizatori ai aplicației. De obicei, după câteva săptămâni sau luni, aceleași funcții ajung să fie disponibile la scară largă. Practic, opțiunile suplimentare au fost suficient de finisate încât ajungă la întreaga bază de utilizatori.

Cea mai nouă variantă de WhatsApp, mai bună

WhatsApp pentru iPhone a ajuns la versiunea 22.2.75, o găsești în spatele acestui link, dacă nu ți-a instalat-o deja. Printre noutățile introduse se numără câteva care au făcut subiectul mai multor speculații în ultimele luni.

Cea mai importantă și utilă opțiune nouă ține de abilitate de a pune pe pauză și de a continua înregistrarea mesajelor vocale. Funcția se afla în teste încă din luna octombrie a anului trecut, iar acum poate fi utilizată de către toți posesorii de iPhone. În continuare, se fac teste pe marginea acestui subiect în cazul versiunii de Windows și Mac a WhatsApp.

O altă funcție interesantă introdusă în noua variantă de WhatsApp are legătură cu iOS 15, sistemul de operare pe care îl ai pe iPhone-urile din ultimii 3-4 ani. În noul iOS există mai multe moduri de utilizare ale telefonului, intitulate Focus Modes sau moduri de concentrare, o extensie a bătrânului ”Nu deranjați”. Acum, WhatsApp știe să-ți servească notificările în funcție de modul de concentrare activat. Cu alte cuvinte, dacă ai 3-4 persoane de la care vrei să primești notificări chiar și când lucrezi la un proiect important și, în mare parte, ai optat să nu fii deranjat, ai această opțiune.

Nu în ultimul rând, tot ca un detaliu care ține de iOS 15, când primești un mesaj pe WhatsApp, noua versiune îți va afișa pe ecran fotografia de profil a expeditorului.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele