Urmașul Pokemon Go este un fel de Tamagotchi modern: Peridot te scoate din casă

Urmașul Pokemon Go este un fel de Tamagotchi modern: Peridot te scoate din casă

Următorul joc AR de la Niantic arată ca o versiune modernă a lui Tamagotchi. Se bazează pe succesul „Pokémon Go” și „Pikmin Bloom”, cu titlul original „Peridot”.

Niantic este cel mai bine cunoscut pentru crearea de jocuri cu realitate augmentată, bazate pe francize existente, dar următorul său titlu va fi unul original. Peridot este despre creșterea și îngrijirea animalelor de companie virtuale unice.

Acești Peridots (sau Dots) au adormit de mii de ani și vor avea nevoie de ajutorul jucătorilor pentru a-și asigura supraviețuirea, a scris producătorul senior de la Niantic, Ziah Fogel, într-o postare pe blog. Jucătorii îi vor hrăni, se vor juca cu ei și vor explora cu Dots, pentru a-i crește până la vârsta adultă. În timp ce ești la plimbări zilnice, Dot-ul tău ar putea descoperi comori ascunse. Vei putea diversifica speciile avatarurilor tale lucrând cu alți jucători.

Peridot pare înclinat mai mult către jucătorii cărora le-au plăcut Pokémon Go și Pikmin Bloom, mai mult decât Harry Potter: Wizards Unite. Va fi primul joc original al lui Niantic de la Ingress. Peridot se află în perioada de lansare soft și va fi disponibil la început doar pe anumite piețe. Dacă ești interesat, te poți înscrie aici pentru a fi notificat când jocul este disponibil în regiunea ta.

Tamagotchi și Pokémon, într-un gadget futurist care-ți aduce aminte de copilărie

Când te gândești la Tamagotchi sau Pokémon, îți aduci aminte imediat de copilărie și devii nostalgic. Acum, acest gadget futurist le aduce pe ambele împreună.

Este un proiect de artă în care un borcan obișnuit este umplut cu sclipici și luminițe și îi este montat un display pe care e afișată o creatură magică, ca și cum ar fi prinsă în interior. Producătorul de jucării WowWee a creat această versiune digitală a unui… borcan, de 40 de dolari. Odată ce capacul este închis, creaturile interactive apar, ca să le hrănești și să ai grijă de ele.

Citește și: