18 iun. 2021 | 13:35

Tamagotchi, reinventat pentru generația smartwatch: bătrânul gadget aniversează 25 de ani

ACTUALITATE
Tamagotchi, reinventat pentru generația smartwatch: bătrânul gadget aniversează 25 de ani

În următoarele minute o să faci o călătorie nostalgică în copilărie. Îți mai aduci aminte de Tamagotchi și cum te-a învățat să te responsabilizezi “crescând” un animăluț de companie?

Ca o scurtă istorie, jucăria populară în formă de ou a fost lansată pentru prima dată în Statele Unite, cu 21 de ani în urmă, iar mai târziu, în 1996, în Japonia.

Tamagotchi devine smartwatch pentru generația Z

Jucăriile Tamagotchi au fost fascinante când au apărut, pentru că te responsabilizau să ai grijă de o creatură virtuală. Erai nevoit să-i dai de mâncare, să te joci cu ea și să-i faci curățenie. Ei bine, acum este reinventat. Ce-i drept, pentru generația “smartwatch”, mai cool și updatat. Crezi sau nu, 2021 marchează 25 de ani de la lansarea primului joc. Feel old yet?

Deci, se pare că a fost doar o chestiune de timp până când jucăria iconică a generației mai vechi a devenit o reflectare mai bună a tehnologiei moderne. Așadar, noul Tamagotchi adoptă un factor de formă asemănător unui smartwatch.

Noutatea acestui model este includerea comenzilor vocale și tactile. După cum ai fi putut ghici, îți permite să îți trezești animalul de companie și să-l mângâi. Dar când vine vorba de comenzile vocale, nu te aștepta la recunoașterea vorbirii.

Fiecare Smart Tamagotchi vine, de asemenea, cu personaje noi de îngrijit și urmărit. Bineînțeles, caracteristicile de pe dispozitivele Tamagotchi anterioare, cum ar fi Pix, revin. Smart Tamagotchi funcționează ca un ceas digital. De asemenea, e posibil să poți asculta muzică pe dispozitivul reinventat. Bineînțeles, toate aceste caracteristici vin sub forma iconică a dispozitivului jocului clasic.

Tamagotchi Smart va fi pus în vânzare în Japonia în noiembrie pentru aproximativ 60 de dolari. Tamagotchi, jucăria din plastic care aducea la viață diferite animale pe care copiii trebuiau să le îngrijească, va avea ocazia, așadar, să le readucă un zâmbet pe față părinților care-și vor aminti cu drag de copilărie, iar copiilor din generația actuală le va oferi un smartwatch reinventat.