Trei seriale de animație pentru adulți pe care le poți vedea acum pe Disney+

Trei seriale de animație pentru adulți pe care le poți vedea acum pe Disney+

Dacă ești un împătimit al serialelor de animație pentru adulți, află că Disney+, proaspăt lansat și în România, are o colecție care s-ar putea să-ți satisfacă această „nevoie”.

Trei dintre animațiile pe care le poți vedea pe Disney+

Family Guy

Creat de Seth MacFarlane, Family Guy a devenit rapid un fenomen în rândul animațiilor pentru adulți. Cu un umor greu de egalat și un absurd al situației care a pavat drumul spre crearea altor animații de acest tip, se poate spune că producția este una ce va rămâne mereu emblematică și, evident, de referință.

Desigur, cu toate că și-a marcat bine teritoriul, McFarlane nu este primul creator de astfel de conținut din lume. Înaintea lui au existat o sumedenie de alte animații, precum The Simpsons, spre exemplu. Chiar și așa, în ciuda faptului că cele două seamănă, Family Guy duce acțiunea la extrem, ceea ce îi conferă acea unicitate. Îl poți vedea pe Disney+.

American Dad

O altă creație a lui Seth MacFarlane este American Dad. Această serie se remarcă pentru umorul fantastic dar și pentru modul absolut în care sunt construite personajele. Unii ar putea să spună că este chiar mai bun decât Family Guy, deoarece integrează povești cu mai mult substrat, dând dovadă de un pic mai multă sensibilitate.

În ceea ce privește creativitatea, acest serial tinde să fie într-o continuă evoluție, ceea ce nu-i rău deloc atunci când vorbim despre producții cu multe sezoane. Personajele din American Dad, cum ar fi Steve sau Roger, sunt pur și simplu elemente de bază ale comediei pentru adulți, deoarece aduc o mulțime de componente unice în serial, fie că este vorba despre dialogul lor sau despre năzbâtiile pe care le fac. La rândul lui, poate fi văzut pe Disney+.

Bob’s Burgers

Deși acest serial de animație de pe Disney+ poate să nu fie la fel de popular ca Family Guy, în ceea ce privește creativitatea, Bob’s Burgers nu stă rău deloc, la rându-i. La fel ca în cazul primelor două, și aici avem parte de personaje foarte bine conturate.