Trailerul din sezonul al doilea din The Flight Attendant dezvăluie personajul lui Sharon Stone

Trailerul din sezonul al doilea din The Flight Attendant dezvăluie personajul lui Sharon Stone

Un nou trailer pentru viitorul sezon, al doilea, mai precis, al The Flight Attendant prezintă un mister extins și sosirea turbulentă a lui Sharon Stone în serie.

După un sezon de premieră foarte apreciat, inclusiv nominalizări la Emmy pentru vedetele Kaley Cuoco și Rosie Perez, serialul HBO Max revine pe 21 aprilie cu primele două episoade din al doilea sezon. Serialul spune povestea despre cum o viață întreagă se poate schimba într-o noapte. Cassandra Bowden se trezește în camera ei de hotel mahmură, după o noapte petrecută în Bangkok, cu un cadavru lângă ea, fără să-și amintească ce s-a întâmplat.

The Flight Attendant sezonul 2, cu Sharon Stone

Luna trecută, HBO Max a lansat trailerul teaser al sezonului 2 The Flight Attendant, dar cel mai recent trailer complet a cristalizat forma pe care o va lua povestea lui Cassie. Apar fețe cunoscute, inclusiv Zosia Mamet, ca cea mai bună prietenă a lui Cassie, Ani, iar Perez revine în rolul colegei ei, Megan, care a ajuns la o conspirație periculoasă. Dar mai semnificativă pentru dezvoltarea eroinei este apariția mamei ei înstrăinate Lisa, interpretată de legenda marelui ecran Sharon Stone.

Așadar, sezonul al doilea din „The Flight Attendant” vine cu surprize majore. Actrița Sharon Stone se va alătura distribuției acestui serial. În mod evident, prezența unui nume mare din cinematografia mondială este semn că „The Flight Attendant” se află pe drumul cel bun. În paralel, acest aspect ar putea fi privit și în alt mod: producătorii ar putea să mizeze pe audiențe crescute, în cel de-al doilea sezon, în contextul în care fanii actriței ar putea să-l urmărească, tocmai din acest motiv.

Ca referință, producția care se bazează pe romanul scris de Chris Bohjalian, „The Flight Attendant” (Însoțitorul de zbor) s-a lansat la sfârșitul anului 2020 și a devenit rapid unul dintre filmele seriale de succes de pe HBO Max. Drept urmare, apariția sezonului 2 era inevitabilă, luând în calcul reacția pozitivă a criticilor, dar și nominalizările multiple la premii neașteptate.

Citește și: