10 ian. 2022 | 14:10

Reduceri uriașe la biletele de avion în ianuarie 2022. Poți zbura doar cu 10 euro

News
Reduceri uriașe la biletele de avion în ianuarie 2022. Poți zbura doar cu 10 euro
Reduceri uriașe la biletele de avion în ianuarie 2022

Sunt reduceri uriașe la biletele de avion luna aceasta, după ce de Crăciun și de Revelion prețul vacanțelor din țară a fost extrem de piperat. Însă imediat după sărbătorile de iarnă, site-urile unde se găsesc bilete de avion au fost invadate de reduceri considerabile. Iată unde poți zbura cu numai 10 euro.

Reduceri uriașe la biletele de avion în ianuarie 2022

Luna aceasta, poți plăti drumul pentru un city-break doar câțiva euro. Spre exemplu, pe 28 ianuarie, plătești pentru un zbor către Bologna numai 10 euro, adică aproximativ 50 de lei. De altfel, Italia stă foarte bine la capitolul oferte în aceste săptămâni, iar pe 26 ianuarie un zbor București-Roma costă numai 16 euro.

Oferte ieftine de zbor se regăsesc luna aceasta și pentru Belgia, pentru data de 29 ianuarie. Un bilet de avion București-Bruxelles costă numai 11 euro. Este vorba, evident, de tarife la companii aeriene low-cost, iar prețul nu include bagaj de cală, ci doar unul de mână, care poate fi ținut în cabina avionului.

Oferte mai sunt și în luna februarie, iar pe 3, spre exemplu, un bilet de avion București-Londra costă 16 euro. La fel costă și un zbor București-Milanio, pe data de 6 februarie. Reduceri de bilete la companiile low-cost sunt și în luna martie, când, în prima zi din această lună plătești 16 euro pentru un zvor București-Londra, între 3 -7 martie, biletul de avion pe ruta București-Milano costă 20 de euro.

Și nu numai la cursele externe sunt reduceri, spre exemplu, tot în luna martie, se găsesc bilete pentru București-Timișoara, spre exemplu, cu 19 euro.

Reduceri la haine și accesorii în marile magazine

De menționat este că reducerile de preț nu sunt doar la bilete de avion, ci și la cazări în marile orașe turistice ale Europei. Spre exemplu, pe o noapte de cazare în Roma dai, din luna ianuarie, de la 90-100 de lei, pentru o cameră cu mai puține dotări și condiții. În Belgia, prețurile hotelurilor au mai scăzut, iar o noapte în Bruges te costă începând de la suma de 150 de lei.

La capitolul reduceri se înscriu și magazinele de haine și accesorii din România, astfel că în marile centre comerciale, hainele ajung să coste chiar și cu 70 la sută mai puțin față de perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, acum ar fi un moment oportun de investit în geci, ghete, paltoane, accesorii sau articole vestimentare pentru sporturile de iarnă.

Comercianții au anunțat că aceste reduceri vor ține câteva săptămâni. Între timp însă, în marile magazine au apărut colecțiile de primăvară, care sunt comercializate la prețurile întregi.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
S-a dat ORDIN de EVACUARE în România. Raed Arafat a decis chiar acum
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro