Sharon Stone se alătură serialului „The Flight Attendant”: ce rol va juca celebra actriță

Sharon Stone se alătură serialului „The Flight Attendant”: ce rol va juca celebra actriță

Sezonul al doilea din „The Flight Attendant” vine cu surprize majore. Actrița Sharon Stone se va alătura distribuției acestui serial.

În mod evident, prezența unui nume mare din cinematografia mondială este semn că „The Flight Attendant” se află pe drumul cel bun. În paralel, acest aspect ar putea fi privit și în alt mod: producătorii ar putea să mizeze pe audiențe crescute, în cel de-al doilea sezon, în contextul în care fanii actriței ar putea să-l urmărească, tocmai din acest motiv.

Sharon Stone va avea un rol important în „The Flight Attendant”

„The Flight Attendant”, de la HBO Max, o distribuie pe Sharon Stone într-un rol deloc mic, în sezonul 2. Mai exact, aceasta va deveni mama personajului interpretat de Kaley Cuoco (actriță pe care o știm din „The Big Bang Theory”). Inițial, s-a intenționat ca acest serial să fie o serie limitată, însă producătorii s-au răzgândit.

Producția care se bazează pe romanul scris de Chris Bohjalian, „The Flight Attendant” (însoțitorul de zbor) s-a lansat la sfârșitul anului 2020 și a devenit rapid unul dintre filmele seriale de succes de pe HBO Max. Drept urmare, apariția sezonului 2 era inevitabilă, luând în calcul reacția pozitivă a criticilor, dar și nominalizările multiple la premii neașteptate.

„The Flight Attendant” spune povestea lui Cassie, însoțitoarea de zbor care, după o noapte de beție, se trezește lângă un cadavru. Pe tot parcursul sezonului întâi, personajul principal încearcă să rezolve misterul crimei și, în paralel, se luptă cu propria dependență de alcool.

Sezonul doi promite să păstreze câteva elemente din primul sezon, însă se va concentra pe o nouă poveste. Se pare că ea reușește să depășească dependența și, în paralel, se alătură CIA. În timp ce se află într-o misiune în străinătate, Cassie devine martoră unei noi crime, ceea ce se transformă într-o anchetă în toată regula.

Din distribuție vor mai face parte Zosia Mamet, Rosie Perez și T.R. Cavaler. 

„The Flight Attendant” va reveni pe micile ecrane în această primăvară, pe HBO Max.

Citește și: