HBO Max va lansa seria post-apocaliptică „Station Eleven”: când vei putea vedea serialul SF

HBO Max va lansa seria post-apocaliptică „Station Eleven”: când vei putea vedea serialul SF

HBO Max a lansat primul teaser pentru adaptarea sa după romanul post-apocaliptic al lui Emily St. John Mandel, Station Eleven.

În videoclipul scurt, vei avea o primă perspectivă asupra lui Jeevan (Himesh Patel), Kirsten (Matilda Lawler ca versiunea ei mai tânără și Mackenzie Davis ca versiunea ei mai veche) și celelalte personaje principale ale poveștii, în timp ce se confruntă cu o pandemie care a devastat majoritatea planetei.

Trailerul începe cu Jeevan și tânăra Kirsten cumpărând cărucioare peste cărucioare cu mâncare dintr-un supermarket aproape gol, precum și un casier singuratic care nu știe unde să meargă. De acolo, vedem un montaj de peisaje sumbre, o roată și o clădire în flăcări, un spectacol de teatru (care este un element central al poveștii), o figură misterioasă, dar și oameni panicați încercând să reconstruiască ceea ce au pierdut.

Romanul lui Mandel este plasat în regiunea Marilor Lacuri înainte și după ce o pandemie fictivă de gripă porcină a ucis cea mai mare parte a populației lumii. Filmările au început în Chicago în ianuarie 2020, dar din cauza pandemiei din viața reală care încă ne afectează și acum, producția a trebuit să fie mutată la Mississauga, Ontario și să se încheie în iulie, conform Polygon.com.

Seria limitată de zece episoade a fost regizată de Hiro Murai (Atlanta), în timp ce Patrick Somerville (Made for Love) a servit ca scriitor și showrunner. Aceasta va fi disponibilă pentru difuzare pe HBO Max, începând cu 16 decembrie.

Vești bune pentru amatorii de streaming: HBO Max, cea mai bună alternativă la Netflix, în Europa. Când vine în România

Când vine vorba de producții de top aduse pe micile ecrane, nimeni nu a făcut o treabă mai bună în ultimul an decât HBO Max, iar proiectele de până la finele acestui an sunt la fel de ambițioase.

În Statele Unite, în doar câțiva ani de la lansare, HBO Max a devenit un concurent foarte serios pentru Netflix, care are un avans de aproape un deceniu. Până acum, însă, platforma de streaming a gigantului WarnerMedia nu a fost însă disponibilă în prea multe colțuri ale mapamondului. Lucrurile încep să se relaxeze.

În 2022, HBO Max va ajunge și în România, alături de alte 20 de țări din Europa. Ca referință, noua platformă de streaming s-a lansat în mai 2020 în SUA, în concurență directă cu Disney+ și Apple TV+. Acum, a început să concureze într-o manieră eficientă și cu Netflix, Amazon sau Hulu.

Citește și: