11 feb. 2022 | 19:12

Topul femeilor cu cele mai frumoase picioare din România

VIDEO VISTA

Fie că sunt minione sau cu înălțime de manechin, femeile celebre din România au fost mereu renumite pentru frumusețe. Dacă unii se lasă vrăjiți de ochi, alții nu pot rezista atunci când doamnele despre care vom vorbi își arată cu eleganță picioarele. Iată cum arată topul femeilor cu cele mai frumoase picioare din România.

Femeile din România cu cele mai frumoase picioare

România nu duce lipsă de femei frumoase, unde mai pui că unele dintre ele sunt și celebre. În funcție de preferințe, anumite persoane se uită la fizionomie, mâini sau chiar picioarele acestora. Află cum arată topul femeilor cu cele mai frumoase picioare din România.

Locul 10

Se ştie că Andreea Raicu este foarte atentă la felul în care arată şi încearcă să trăiască cât mai sănătos. Mult sport şi mâncărurile atent pregătite o ţin departe de kilogramele în plus şi de straturile de celulită.

Locul 9

Corina Caragea se poate l[uda cu una dintre cele mai armonioase siluete de la noi. Și pentru că prezintă știrile sportive, Corina îțelege cât de important este să faci mișcare:

„Nu fac un sport anume, merg regulat la sala de fitness, merg cu rolele, iar iarna fac snowboard”, a declarat prezentatoarea cu cele mai frumoase picioare, dar și cu cel mai frumos zâmbet.

Locul 8

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete autohtone, însă nu putem nega că la peste 40 de ani, Oana se poate lăuda cu o siluetă subțire, frumos definită și cu picioare foarte drepte, lungi și cu musculatură puternică, dar feminină.

Locul 7

Andreea Bălan și-a modelat corpul cu ajutorul dansului, așa că nu este de mirare că vedeta afișează niște picioare lungi, bine proporționate, fără celulită sau alte imperfecțiuni. După ce a câștigat cea de-a cincea ediție a concursului „Dansez pentru tine” alături de Petrișor Ruge, Andreea a început să introducă și în show-urile sale numere complicate de dans. Deși a devenit mămică și a avut din nefericire parte și de ceva probleme de sănătate, vedeta își respectă programul de sport și hrana sănătoasă și arată și acum impecabil.

Locul 6

Laura Cosoi are o siluetă minionă, dar se poate lăuda cu picioare frumoase și tonifiate. Actrița nu are nevoie de niciun retuș în Photoshop și demonstrează acest lucru cu fiecare ocazie. Fotografiile cu Laura de la plajă sau de la diverse evenimente o includ pe lista vedetelor cu cele mai de invidiat picioare din România.

Locul 5

Andra are picioare perfecte și alege rochițele scurte, care să i le pună în valoare. Cântăreața bifează câte o apariție spectaculoasă în fiecare ediție a emisiunii „Românii au talent”, unde face parte din juriu. Nici sarcina nu și-a pus amprenta pe corpul artistei, care a revenit în forță după fiecare naștere afișând o siluetă impecabilă.

Locul 4

Mihaela Rădulescu arată senzațional deși a trecut demult de prima tinerețe. Pentru că face foarte mult sport și își respectă dieta cu strictețe, își permite să poarte cele mai îndrăznețe ținute.

Locul 3

Iulia Vântur a jucat volei în copilărie, după care a continuat cu tenis și baschet, iar sportul și-a pus amprenta pe silueta prezentatoarei de la „Dansez pentru tine”. Vedeta este ajutată și de înălțime și, cu toate ca nu își expune prea des picioarele în ținute sexy, atunci când o face arată impecabil.

Locul 2

Valentina Pelinel a fost un model de talie internațională, defilând pentru nume mari din lumea modei. După ce a părăsit New York-ul și a revenit în România, silueta Valentinei a început să se rotunjească ușor, însă modelul a luat măsuri și în scurt timp a revenit la dimensiunile pe care le afișa pe podium.

Locul 1

Daniela Aciu, femeia cu cele mai lungi picioare din România a fost adorată de Giorgio Armani. Cele mai importante case de moda „s-au bătut” pentru ca românca să defileze pe podium. Armani, Roberto Cavalli, Ermano Scervino și Zuhair Murda sunt doar câteva dintre marile nume pentru care a prezentat Daniela.

Originară din Zalău, Daniela are 1,81 înălțime și o lungime impresionantă a picioarelor, de 123 de cm. Astfel, Roxana Ciuhulescu și titulatura de „femeia cu cele mai lungi picioare din România” sunt istorie, titlul fiind acum principala carte de vizită a Danielei. Așa cum era de așteptat, dimensiunile ei sunt un atu în lumea modellingului iar contractele mari vin pe bandă rulantă.