Top Gun 3 ar putea deveni realitate: cine trebuie să-și dea acordul pentru asta

Top Gun 3 ar putea deveni realitate: cine trebuie să-și dea acordul pentru asta

După succesul fenomenal al filmului Top Gun: Maverick, în cinematografele din toată lumea, una dintre vedetele acestuei pelicule a dezvăluit că „ar fi purtat o serie de conversații” despre eventualitatea unei a treia pelicule.

Miles Teller, adică cel care îl interpretează pe Rooster, fiul lui Goose, celui mai bun prieten al lui Maverick, a dat o serie de declarații interesante pentru Entertainment Tonight: „Am purtat câteva conversații cu el (n.r. Tom Cruise) despre asta. Vom vedea”, a spus Teller, referindu-se la posibilitatea unei continuări pentru Top Gun.

Nu există nici urmă de îndoială: această știre îi va încânta pe fanii care au venit la cinema pentru a viziona continuarea filmului original din 1986, având în vedere succesul recent. În urmă cu doar câteva zile, Maverick a bătut un record greu de egalat, și anume a bifat pragul de 1 miliard de dolari, devenind astfel filmul cu cele mai mari încasări din lume, de anul acesta, aruncând pelicula Marvel, Doctor Strange in Multiverse of Madness, pe locul al doilea.

Top Gun 3, condiționat de Tom Cruise: „Totul depinde de Tom”

Miles Teller a adăugat, totuși, că decizia finală ar fi putea reveni inevitabil lui Tom Cruise care, cel puțin inițial, nu a părut să fie prea încântat de perspectiva de a face o continuare, în ciuda succesului generalizat.

„Ar fi grozav, dar totul depinde de Tom Cruise”, a spus Teller. „Totul depinde de Tom.”

Între timp, Cruise continuă să lucreze din greu la cel mai recent film al său, Mission Impossible, filmând mai multe scene în Londra în timp ce se distrează participând, în calitate de spectator, la Wimbledon sau urmărind concertul Rolling Stones din Hyde Park, Londra.

Așadar, în mod evident, la un moment dat, Tom Cruise ar putea să răspundă afirmativ, însă va mai trece timp până atunci, de vreme ce actorul pare extrem de ocupat.