Restaurantul celebru care s-a scufundat chiar acum. Regina Elisabeta sau Tom Cruise au mâncat acolo

Restaurantul celebru care s-a scufundat chiar acum. Regina Elisabeta sau Tom Cruise au mâncat acolo
Un restaurant celebru s-a scufundat: multe vedete i-au trecut pragul de-a lungul anilor

Un local celebru s-a scufundat! În restaurantul deosebit au luat masa de-a lungul timpului mai multe personalități uriașe din întreaga lume precum Regina Elisabeta a II-a sau Tom Cruise. Acesta s-a răsturnat în Marea Chinei de Sud în timp ce se îndrepta spre o locație care nu a fost dezvăluită până la această oră. Din fericire, niciun membru al echipajului nu a fost rănit în acest trist eveniment. Restaurantul a fost închis din martie 2020, atunci când pandemia de COVID-19 a lovit din plin.

Restaurantul celebru care s-a scufundat: a fost vizitat de Regina Elisabeta sau Tom Cruise

Restaurantul Jumbo s-a răsturnat în Marea Chinei de Sud. Acesta se îndrepta spre o locația care nu a fost dezvăluită, a declarat compania-mamă. Aberdeen Restaurant Enterprises a spus că a fost „foarte întristat de incident”.

Cu toate astea, toți sunt fericiți pentru faptul că niciun membru al echipajului nu a fost rănit. Localul a fost închis în luna martie 2020, atunci când a fost lovit din plin de criza sanitară.

Unii oameni spun că peste 3 milioane de oaspeți celebri au mâncat acolo, inslusiv Regina Elisabeta, Tom Cruise sau Richard Branson.

De asemenea, localul spectaculos nu a stat departe nici de viziunea unor regizori care l-au introdus de-a lungul timpului în mai multe pelicule care au făcut înconjurul lumii. Mai exact, unele scene din James Bond au fost filmate acolo.

Proprietarii aveau „toate aprobările relevante”

Din păcate, pandemia de COVID-19 a dat lovitura fatală afacerii. Mulți nu își explică cum a avut loc un astfel de incident pentru că inginerii marini care au fost angajați pentru a inspecta restaurantul plutitor înainte de călătorie au dat undă verde deplasării.

Concret, proprietarii au spus că au obținut „toate aprobările relevante”. Nava urma să rămână într-o locație nedezvăluită în timp ce aștepta un nou operator.

,,Adâncimea apei la fața locului este de peste 1.000 de metri”

Ea s-a scufundat în cursul zilei de duminică în apropierea Insulelor Paracel, după ce „a întâlnit condiții nefavorabile” și a început să intre la apă, a spus Aberdeen Restaurant Enterprises.

„Adâncimea apei la fața locului este de peste 1.000 de metri, ceea ce face extrem de dificilă efectuarea lucrărilor de salvare”, a adăugat acesta despre situația în care se află localul.

Se știa că pandemia a pus pe stop afacerea, dar operatorul Meldo International Development a declarat luna trecută că restaurantul nu a mai făcut profit încă din anul 2013 și că înregistrează pierderi uriașe.