Un local celebru s-a scufundat! În restaurantul deosebit au luat masa de-a lungul timpului mai multe personalități uriașe din întreaga lume precum Regina Elisabeta a II-a sau Tom Cruise. Acesta s-a răsturnat în Marea Chinei de Sud în timp ce se îndrepta spre o locație care nu a fost dezvăluită până la această oră. Din fericire, niciun membru al echipajului nu a fost rănit în acest trist eveniment. Restaurantul a fost închis din martie 2020, atunci când pandemia de COVID-19 a lovit din plin.
Restaurantul Jumbo s-a răsturnat în Marea Chinei de Sud. Acesta se îndrepta spre o locația care nu a fost dezvăluită, a declarat compania-mamă. Aberdeen Restaurant Enterprises a spus că a fost „foarte întristat de incident”.
Cu toate astea, toți sunt fericiți pentru faptul că niciun membru al echipajului nu a fost rănit. Localul a fost închis în luna martie 2020, atunci când a fost lovit din plin de criza sanitară.
Unii oameni spun că peste 3 milioane de oaspeți celebri au mâncat acolo, inslusiv Regina Elisabeta, Tom Cruise sau Richard Branson.
De asemenea, localul spectaculos nu a stat departe nici de viziunea unor regizori care l-au introdus de-a lungul timpului în mai multe pelicule care au făcut înconjurul lumii. Mai exact, unele scene din James Bond au fost filmate acolo.
Din păcate, pandemia de COVID-19 a dat lovitura fatală afacerii. Mulți nu își explică cum a avut loc un astfel de incident pentru că inginerii marini care au fost angajați pentru a inspecta restaurantul plutitor înainte de călătorie au dat undă verde deplasării.
Concret, proprietarii au spus că au obținut „toate aprobările relevante”. Nava urma să rămână într-o locație nedezvăluită în timp ce aștepta un nou operator.
Ea s-a scufundat în cursul zilei de duminică în apropierea Insulelor Paracel, după ce „a întâlnit condiții nefavorabile” și a început să intre la apă, a spus Aberdeen Restaurant Enterprises.
„Adâncimea apei la fața locului este de peste 1.000 de metri, ceea ce face extrem de dificilă efectuarea lucrărilor de salvare”, a adăugat acesta despre situația în care se află localul.
Se știa că pandemia a pus pe stop afacerea, dar operatorul Meldo International Development a declarat luna trecută că restaurantul nu a mai făcut profit încă din anul 2013 și că înregistrează pierderi uriașe.