Top 5 jocuri gratuite pentru Android: ce ne jucăm pe telefonul mobil

Top 5 jocuri gratuite pentru Android: ce ne jucăm pe telefonul mobil

Trebuie să recunoaștem, lumea jocurilor nu mai e la fel, în ultimii ani. Dacă înainte, gamerii preferau strict PC-urile și consolele pentru gaming, acum tendința este ca jocurile să fie peste tot, chiar și la purtător.

Se poate spune că telefoanele prezentului (cel puțin unele dintre ele) sunt apte pentru a putea oferi o experiență medie spre extraordinară, atunci când le folosim pe post de terminale „de joacă”. Așadar, haideți să vedem care sunt cele mai bune jocuri gratuite, pentru Android, în 2022. Cu alte cuvinte, ce te joci pe telefonul mobil sau pe tabletă.

Call of Duty Mobile, în topul preferințelor

Cu toate că, într-o primă instanță, Call of Duty a fost lansat strict pentru PC și console, compania producătoare pare să fi înțeles că viitorul stă în portabilitate. Astfel, jocul a fost adaptat pentru telefoanele mobile cu Android. În noua variantă, gamerul are posibilitatea de a se înscrie într-o bătălie, cu alți 100 de utilizatori.

Minecraft: Pocket Edition, poate cel mai iubit joc al celor mici

Dacă ai un copil acasă sau îți trăiești viața în imediata vecinătate a unuia, probabil că știi de Minecraft și succesul pe care acest joc l-a avut, atunci când vorbim despre cei mici. Acum el poate fi jucat și pe telefonul mobil. De remarcat că versiunea mobilă este una destul de apropiată cu cea clasică, de pe PC.

Star Wars: Galaxy of Heroes, jocul unei generații de fani

Nu ai cum să nu apreciezi acest joc dacă ești fan al francizei „Star Wars”. La rândul lui, „Galaxy of Heroes” poate fi descărcat din Magazinul Google Play și jucat direct pe telefonul tău echipat cu Android.

FIFA Mobile, pentru microbistul din tine

Dacă toată viața ta te-ai jucat astfel de jocuri, e cazul să te bucuri: FIFA Mobile poate fi cu tine mereu, oriunde ai merge. Cu o grafică bună și funcții îmbunătățite, acest joc îți pune la dispoziție două opțiuni: VS Attack și Head to Head. Cu ajutorul lui îți faci echipa pe care o vrei, în funcție de preferințele tale.

Real Racing 3, ideal pentru pasionații de curse cu mașini

Nu în ultimul rând, Real Racing 3 este un joc care îți explorează talentul la condus. Mai mult, acesta îți oferă posibilitatea de a-ți invita prietenii, astfel încât să te întreci direct cu ei, prin intermediul funcției „Time Shifted Multiplayer”.

Citește și: