Krampus a ajuns în Call of Duty: ce se întâmplă în Warzone

Krampus a ajuns în Call of Duty: ce se întâmplă în Warzone

Evenimentul de iarnă din Vanguard și Warzone introduce o monstruozitate invincibilă în multiplayer.

În teorie dacă ești ucis de Krampus la sfârșitul unui meci aprig disputat în Call of Duty ar trebui să fie amuzant, dar se pare că jucătorii nu sunt neapărat încântați de capacitatea creaturii mitologice de a afecta competiția online.

„Krampus trebuie să plece”, se arată într-o postare votată cu 90% din subreddit-ul Call of Duty: Warzone. „Eram într-o situație de top cinci și am fost vânat de Krampus. M-a tras complet. Să câștigi este deja destul de greu, dar să fii vânat de o ființă aproape imposibil de ucis cu mai puțin de 10 oameni este prea mult. Nu cred că acel nivel de randomness ar trebui să se întâmple în finalul jocului.”

În ciuda faptului că este o piesă obscură a folclorului central-european, Krampus, un tovarăș sadic al lui Moș Crăciun care, printre altele, pune copiii obraznici în saci de pânză și îi bate cu tije de mesteacăn, a intrat încet în conștiința colectivă în ultimii ani. Cea mai recentă apariție a lui vine datorită evenimentului Festive Fervor al Call of Duty: Vanguard și Warzone, care îl vede pe omul-capră urmărind jucătorii și apoi îi rupe în bucăți.

Krampus, un fel de Bau-Bau

Krampus funcționează diferit în funcție de jocul pe care îl joci. În Vanguard, monstrul caută jucători cu scoruri mici, pedepsindu-i pentru că nu contribuie suficient la succesul echipei lor. Țintele sale sunt aparent mai aleatorii în Warzone, unde oricine poate atrage furia lui Krampus. Această din urmă situație îi deranjează pe jucătorii Call of Duty, în special pe cei care se află în punctul de a câștiga un meci înainte să cadă victime ghearelor creaturii.

Fără niciun cuvânt de la dezvoltatori despre posibila nerf-uire a lui Krampus și o dată fermă de încheiere a evenimentului necunoscută, se pare că jucătorii Call of Duty vor fi nevoiți să trăiască cu problema deocamdată.

Citește și: