17 mart. 2022 | 15:55

Top 10 filme și seriale pe HBO Max: The Matrix Resurrections și Finding Nemo, printre preferatele românilor

ACTUALITATE
Top 10 filme și seriale pe HBO Max: The Matrix Resurrections și Finding Nemo, printre preferatele românilor

Serviciul de streaming HBO Max a fost lansat și în România, săptămâna trecută. Așa cum era de așteptat, românii au început deja să-și facă abomamente și, mai mult, să aibă și preferințe, în ceea ce privește filmele și serialele disponibile online, în cadrul serviciului.

Conform unei analize realizate de justwatch.com, în ultima săptămână românii au preferat, mai degrabă, anumite filme și seriale, în detrimentul altora, după cum vom putea vedea în cele ce urmează.

Top 10 filme pe HBO Max

Pe locul întâi s-a situat, conform topului HBO Max, realizat de sursa menționată anterior, „The Matrix Resurrections”, urmat îndeaproape de „Lucruri Mărunte”.

Locul trei este ocupat de pelicula „Pasagerii”, în timp pe locul patru îi revine succesului absolut din cinematografe și nominalizatului la premiile Oscar, „Dune”.

Pe locul cinci se află producția „Asia”, urmată de „S-a Născut o Stea” și „Hitman’s Wife 2: Nevasta Asasinului”.

Surpriza absolută se înregistrează pe locul opt. Cu toate că vorbim despre un film de animație din 2003, „În Căutarea lui Nemo” încă pare să atragă un număr mare de telespectatori, inclusiv la noi în țară.

Locul nouă este ocupat de „Jumanji: Bun Venit în Junglă”, iar pe zece găsim producția „Mama!”.

Cele mai urmărite seriale, în prima săptămână a canalului de streaming, în România

Cel mai urmărit serial, în ultima săptămână, a fost, fără dar și poate, „Prietena Mea Genială”, urmat de „Experiențele unei Escorte”.

Locul patru este ocupat de un serial românesc, pe nume „Ruxx”, imediat după acesta, în preferințele publicului din România, situându-se SF-ul lui Ridley Scott, „Crescuți de Lupi” („Raised by Wolves”).

Locurile șase, șapte, opt, nouă și zece sunt ocupate de „Moșteniri”, „Superman și Lois”, „City on a Hill”, „Să înceapă Aventura” și „The Walking Dead: Invazia zombi”.

Rămâne de văzut cum va evolua, pe viitor, acest top, și mai ales dacă HBO Max va reuși să „bată” Netflix, în țara noastră, de vreme ce gigantul menționat anterior deține, în acest moment, întâietate.

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele