Când se lansează noul Batman, pe HBO Max: nu mai ai mult de așteptat

Când se lansează noul Batman, pe HBO Max: nu mai ai mult de așteptat

Fanii francizei „Batman” au toate motivele de bucurie: conform unui anunț recent, se pare că HBO Max se pregătește să difuzeze, la rândul său, filmul care a spart topurile în cinematografe.

The Batman”, cel mai recent film în care îl putem vedea pe Robert Pattinson jucând rolul principal, a reușit performanțe greu de egalat, în ceea ce privește vânzările din cinematografe, în întreaga lumea.

În acest sens, o știre încă neconfirmată de gigantul HBO Max, vorbește despre aducerea producției pe micile ecrane, în curând.

Când am putea să vedem „The Batman” pe HBO Max

Cu un câștig aproximativ de 134 de milioane de dolari, în primul weekend de la lansarea sa în cinematografe, „The Batman” s-ar putea să fie difuzat, în curând, și pe HBO Max.

Concret, dacă zvonurile se adeveresc, am putea să vizionăm grandioasa producție din confortul caselor noastre, direct pe HBO Max, începând cu data de 23 aprilie 2022.

„The Batman” a fost unul dintre cele mai așteptate filme ale lui 2022, pelicula lansându-se cu o oarecare întârziere, din pricina pandemiei de Covid-19, care a îngreunat filmările.

Din distribuție fac parte, așa cum menționam anterior, Robert Pattinson (în rolul lui Bruce Wayne/The Batman), însă și alți actori cunoscuți și iubiți de publicul larg. În rolul lui Catwoman o putem vedea pe fiica lui Lenny Kravitz, Zoe Kravitz care, din păcate, nu se remarcă în mod deosebit în rolul său. De asemenea, îți va fi extrem de greu să-l recunoști pe Collin Farrell, sub tot machiajul, încercând să dea viața personajului The Penguin.

Există, totuși, o scenă care va rămâne, cu siguranță, imprimată pe retina oricărui spectator: cea în care The Batman îl urmărește pe Pinguin, pe o autostradă, ambii circulând în contrasens. Sfârșitul acelei scene este, fără dar și poate, inspirat din arta cinematografică a marelui Alfred Hitchcock, așa cum a confirmat, de altfel, și regizorul Matt Reeves.