Top 10 filme și seriale de pe Disney+ în România după prima săptămână de la lansare: la ce se uită abonații

Top 10 filme și seriale de pe Disney+ în România după prima săptămână de la lansare: la ce se uită abonații

Disney+ ar putea fie cel mai important concurent pentru Netflix la nivel global, mai ales pentru francizele Star Wars și Marvel, pe care le pune la dispoziția abonaților. Amatorii de animație din România se pot bucura de accesul la întreaga colecție de scurtmetraje, lungmetraje și seriale din portofoliul Pixar, de pe 14 iunie, de când serviciul de streaming s-a lansat și în țara noastră.

Filmele lui Ryan Reynolds au dominat cea mai populară listă de filme din prima săptămână a Disney+ în România, cu „Free Guy” pe locul 1 și „Deadpool” pe locul 4, conform JustWatch.

Alte titluri includ „Death on the Nile” din 2022, „Eternals” și „The Last Duel”. De asemenea, cel mai lung serial, „Grey’s Anatomy” a ocupat primul loc, în detrimentul altor lansări noi – „Obi-Wan Kenobi” și „Moon Knight”.

Cele mai vizionate producții de pe Disney+ în România

Mai jos, poți vedea clasamentele filmelor și serialelor cele mai vizionate de pe Disney+, în prima săptămână de la lansarea în România.

Sursa: Just Watch
Sursa: Just Watch

Ca referință, în România, poți vedea acum prin intermediul Disney+ aproximativ 700 de filme, 900 de seriale și 150 de producții originale. Este important de reținut că multe dintre cele pe care le poți vedea acum pe serviciul de streaming de la Disney au dispărut în ultimul an de pe Netflix, cele mai cunoscute din această categorie fiind serialele cu super eroii Marvel.

În orice caz, dacă te-ai abonat la Disney+ și vrei să începi de undeva, te poți uita la Moonknight, al cărui actori principali au fost intervievați de Playtech.ro aici. Este vorba despre seria Moon Knight care spune povestea lui Steven Grant, un angajat blând și manierat al unui magazin de cadouri, este afectat de pierderi de memorie și de amintiri dintr-o altă viață. El descoperă că suferă de o tulburare de identitate disociativă și că împarte corpul cu mercenarul Marc Spector. Pe măsură ce dușmanii lui Steven/Marc pornesc împotriva lor, ei trebuie să se descurce cu identitățile lor complexe, în timp ce sunt împinși spre un mister mortal printre puternicii zei ai Egiptului.

Citește și: