21 mart. 2022 | 12:55

Moon Knight a primit un nou trailer: serialul Marvel începe să aibă din ce în ce mai puține secrete pentru fani

ACTUALITATE
Moon Knight a primit un nou trailer: serialul Marvel începe să aibă din ce în ce mai puține secrete pentru fani

Un nou teaser-trailer pentru Moon Knight ni-l arată pe eroul interpretat de Oscar Isaac într-o nouă ipostază. De la un trailer la altul, Marvel reușește să dea din ce în ce mai mult „din casă”.

Mai exact, în noul trailer, „Moon Knight” poate fi văzut cum se luptă cu o creatură misterioasă. Serialul, care va avea premiera pe Disney+ în data de 30 martie 2022, este primul live-action MCU cu un nou erou, care va fi difuzat pe serviciul de streaming. Decizia este una curajoasă, de vreme ce, în dulcele stil clasic, s-ar fi preferat un personaj deja cunoscut publicului larg, cu care să se meargă la sigur.

Așa cum menționam anterior, rolul principal va fi interpretat Oscar Isaac. „Moon Knight” este doar una dintre multiplele identități ale lui Steven Grant, în timp ce lumea începe să se prăbușească în jurul lui, imediat după ce află de existența alter ego-ului său, mercenarul Marc Spector.

Din distribuția acestui serial mai fac parte Lucy Thackeray, în rolul colegei lui Steven, Donna, May Calamawy, în rolul fostului asociat Spector Layla El-Faouly, F. Murray Abraham, în rolul lui Khonshu, Ethan Hawke, în rolul liderului Arthur Harrow, dar și regretatul Gaspard Ulliel, în rolul Midnight Man.

Ce aduce nou recentul trailer al „Moon Knight”

Ieri, Marvel a lansat un nou trailer pentru noul său serial, intitulat „Choice”. Trailer-ul de 30 de secunde prezintă o mulțime de imagini noi, inclusiv o bătălie între „Moon Knight” și o creatură despre care nu știm, în acest moment, prea multe.

De asemenea, tot din trailer avem ocazia să vedem mai multe detalii despre identitățile multiple ale lui Oscar Isaac.

„Moon Knight” se apropie, așadar, de marea lansare. În consecință, acest trailer s-ar putea să fie ultimul pe care îl vom mai putea vedea, înaintea lansării efective. Rămâne de văzut dacă noul erou va prinde la public, de vreme ce, asemenea lui „Deadpool”, pare să sară din tiparele clasicului.

Noul trailer poate fi văzut aici:

Primul meu contact cu presa s-a întâmplă la vârsta de 11 ani, când ziarul călărășean Pământul mi-a oferit ocazia să public în rubrica destinată copiilor. Peste ani, ajungeam la Galați unde ... vezi toate articolele