Tom Holland, poate cel mai bun Spider-Man al tuturor timpurilor: clipul care îți arată de ce actorul nu are nevoie să fie dublat de cascadori

Tom Holland, poate cel mai bun Spider-Man al tuturor timpurilor: clipul care îți arată de ce actorul nu are nevoie să fie dublat de cascadori

O compilație video în care îl putem vedea pe starul „Spider-Man: No Way Home”, Tom Holland, care face fel de fel de trucuri acrobatice și cascadorii, de-a lungul anilor, ne arată de ce el este cel mai bun Peter Parker, din câți au existat.

De altfel, Tom Holland s-a bucurat de un succes enorm anul trecut, odată cu lansarea celui de-al treilea film „Spider-Man”. Lansat în decembrie 2021, filmul l-a adus laolaltă pe actor cu deja consacrații Tobey Maguire și Andrew Garfield, în timp ce aceștia îi înfruntă pe răufăcătorii Doc Ock și Green Goblin-ul lui Willem Dafoe. Firește, o asemenea combinație nu avea cum să nu aibă succes, lucru care s-a și întâmplat, de altfel.

Tom Holland a preluat rolul lui Spider-Man în 2016, odată cu lansarea filmului „Captain America: Civil War”. Înainte de debutul său în MCU, Holland a apărut, de asemenea, în „The Impossible”, din 2012, alături de Ewan McGregor . Ulterior, actorul și-a exprimat dorința de a juca rolul unui super-erou, menționând că Spider-Man ar fi prima sa opțiune, dacă i s-ar oferi oportunitatea.

Tom Holland, un acrobat desăvârșit

De menționat că Holland, care este un dansator și, totodată, un gimnast foarte bun, este cunoscut pentru faptul că-și face singur cascadoriile, inclusiv în „Uncharted”, dacă te întrebai.

Un fan a compilat o serie de clipuri cu unele dintre trucurile, cascadorii și dansurile lui Tom, de-a lungul anilor. Distribuit pe YouTube de utilizatorul Soso, videoclipul de 4 minute prezintă bucățele din diferitele proiecte ale actorului, precum și câteva videoclipuri realizate în timpul liber.

Din câte se poate observa mai jos, clipul include una dintre cele mai mari cascadorii din „Uncharted”, în care Tom Holland este lovit de o mașină de nici mai mult, nici mai puțin de 17 ori, precum și numeroase fotografii cu vedeta, în timpul antrenamentelor sale.

Clipul cu pricina poate fi urmărit în cele ce urmează:

Citește și: