Sony „nu-și mai încape în piele”, după succesul bifat de Uncharted în cinematografe: ce decizie a luat gigantul

Sony „nu-și mai încape în piele”, după succesul bifat de Uncharted în cinematografe: ce decizie a luat gigantul

În urma succesului absolut întregistrat de producția „Uncharted”, în cinematografe, în primele zile de la lasarea oficială, Sony își freacă palmele de bucurie și, ca drept dovadă, ia o decizie care s-ar putea să fie de bun augur, pe viitor.

Mai exact, Sony se grăbește să anunțe că „Uncharted” va deveni, pe viitor, o franciză. Așadar, cu siguranță, în anii următori am putea fi martorii unui „Uncharted 2”, în cel mai nefericit caz.

După ce ani de zile în care a încercat să obțină o adaptare a apreciatei serii de jocuri video de la Naughty Dog, pe marele ecran, publicul a avut, în sfârșit, șansa de a putea urmări pelicula în cinematografe, dând dovadă de entuziasm, în ceea ce o privește.

În „Uncharted”, Tom Holland, cunoscut publicului pentru „Spider-Man”, joacă rolul unei versiuni mai tinere a aventurierului din celebrul joc video. Din distribuție mai fac parte  Sophia Ali și Mark Wahlberg.

Lansarea „Uncharted” a suferit o întârziere majoră, din pricina pandemiei de COVID-19, însă și a restricțiilor impuse de autorități, în acest context. Cu toate astea, așteptarea a luat sfârșit, weekendul trecut, publicul fiind martorul lansării oficiale, în ceea ce privește această producție.

„Uncharted” a câștigat mai bine de 50 de milioane de dolari, în primul weekend de la lansarea sa în cinematografe

Cu toate că, potrivit estimărilor inițiale, filmul nu ar fi trebuit să depășească suma de 30 de milioane de dolari, în ceea ce privește prima tranșă de încasări din cinematografe, iată că ceea ce s-a întâmplat a uimit pe toată lumea, astfel că, în loc de 30, filmul a strâns mai bine de 50 de milioane de dolari. Firește, această sumă are șanse reale să crească considerabil, în săptămânile ce vor urma, chiar dacă nu în același ritm galopant.

În urma acestui succes, Sony Pictures a sărbătorit cumsecuvinte, numind „Uncharted” franciză de film. CEO-ul Sony, Tom Rotham, a trimis un e-mail la nivel de companie pentru a sărbători  cifrele de la box office, pentru acest film.

De asemenea, „Uncharted 2” va deveni realitate, ceea ce va servi ca o adevărată lecție de „cum se face” pentru gigantul Marvel, cel care pare să se fi lenevit un pic, în ultima perioadă.