Tinder scoate de la naftalină modul Festival: cum te ajută să-ți găsești jumătatea la concerte

Tinder scoate de la naftalină modul Festival: cum te ajută să-ți găsești jumătatea la concerte

Tinder alege să readucă la viață o funcție pe care o băgase, anterior, la naftalină, din motive evidente.

Mai exact, gigantul de dating a anunțat că își scoate modul Festival din „stand-by”, iar acest lucru este acum posibil, pe măsură ce evenimentele muzicale live revin, încet-încet.

Dacă ești un împătimit al aplicației de dating, află că de acum poți folosi modul special, ca parte a Tinder Explore, pentru a-ți da match cu oameni care au aceleași gusturi muzicale ca tine. Poți face asta selectând anumite festivaluri la care vrei să participi, având o lună la dispoziție să găsești pe alții care vor același lucru ca tine: să meargă la respectivul festival.

Nu te aștepta să găsești pe Tinder toate festivalurile mari

Dacă încerci să-ți găsești jumătatea „muzicală” în România, află că funcția nu te va ajuta prea mult pe aici, întrucât, momentan, pe Tinder pot fi găsite doar câteva astfel de evenimente: Bonnaroo, EDC și The Governors Ball, din Statele Unite ale Americii, sau Sónar, din Barcelona, ori chiar Lollapalooza (Berlin, Paris și Stockholm). Marele absent este festivalul Coachella.

Ca metodă suplimentară de ajutor, dacă evenimentul ales de tine nu este listat, poți vizita totuși rubrica numită „Festival Goers” pentru a te conecta cu utilizatorii care merg la alte festivaluri sau pur și simplu sunt interesați de muzica live. Modul Festival este disponibil pentru oamenii din întreaga lume, chiar dacă, în anumite zone, are o serie de limitări.

Această relansare era, practic, așteptată, așadar nu trebuie să te surprindă.

Tinder a primit o lovitură puternică atunci când pandemia a făcut ca întâlnirile în persoană să fie riscante sau imposibile și s-a grăbit să introducă întâlniri video și alte funcții care au ajutat, cât de cât, oamenii să rămână conectați.

Și iată că, acum, aplicația urmează cursul firesc al lucrurilor, adaptându-se, din nou, realității.

Citește și: